Του φταίνε η αστοχία και η αδράνεια!

 


Ο δραματικός αποκλεισμός του ΠΑΟΚ στο Κύπελλο από τον Παναθηναϊκό φέρνει στην επιφάνεια το πρόβλημα που έχει ο Δικέφαλος του Βορρά στην Τούμπα.Διότι εκεί χάθηκε η πρόκριση και όχι στα πέναλτι της Λεωφόρου Αλεξάνδρας…

Γράψανε λίγη ώρα μετά την τεσσάρα από τον Ολυμπιακό ένα κείμενο για το παιχνίδι στο επίσημο σάιτ του ΠΑΟΚ με τίτλο «Αστοχία και αδράνεια» για να περιγράψουν όσα έγιναν στην Τούμπα: «Σ ένα παιχνίδι που ο ΠΑΟΚ είχε ποσοτικά περισσότερες ευκαιρίες πλήρωσε την αστοχία του και την αδράνεια στην άμυνα και υπέστη ήττα από τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Τούμπας»….

Φυσικά, κάτω από την ανάρτηση του ΠΑΟΚ έγινε ένας χαμός. Γέλασε και ο κάθε πικραμένος με την αυτοκριτική των ανθρώπων της ομάδας για τα όσα έγιναν στο παιχνίδι!

Στο ματς της χρονιάς ο ΠΑΟΚ έφαγε τέσσερα. Μέσα στο γήπεδό του! Για τον επίσημο ΠΑΟΚ έφταιξαν η αστοχία και η αδράνεια. Στο προηγούμενο ματς για το Κύπελλο με τον Παναθηναϊκό τι έφταιξε; Ή στο προηγούμενο με την ΑΕΚ; Σ ολ αυτά ο ΠΑΟΚ δεν έκανε ούτε μια νίκη για δείγμα κι επιβεβαίωσε όσους λένε ότι η ομάδα βρήκε ταβάνι! Αν κέρδιζε την ΑΕΚ πριν από δυο αγωνιστικές θα ξέφευγε πέντε βαθμούς. Έφερε ισοπαλία. Αν κέρδιζε τον Ολυμπιακό θα ήταν μπροστά 10 βαθμούς. Έφαγε τέσσερα.

Αλλά, φταίνε η αστοχία και η αδράνεια…

Σχόλια