Κρύβει παγίδες το σημερινό παιχνίδι στις Σέρρες

 


 

Η πολύ μεγάλη νίκη που πέτυχε ο ΠΑΟΚ με ανατροπή επί του Παναιτωλικού, όπως ήταν αναμενόμενο ανέβασε την ψυχολογία και των παικτών, και έδωσε πολύ μεγάλη χαρά στους φιλάθλους.

} Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε μόνο να ανατρέψει το σκορ στο Αγρίνιο, αλλά και να πετύχει τρία θαυμάσια από κάθε άποψη, γκολ.

} Όπως και σε προηγούμενο σχόλιό μας αναφερθήκαμε, στο δεύτερο ημίχρονο η αγωνιστική εικόνα της ομάδας άλλαξε, και δύο παίκτες ο Κωνσταντέλιας και ο Ζίβκοβιτς έδειξαν τη μεγάλη τους κλάση.

 

} Σήμερα ο ΠΑΟΚ δίνει ένα ακόμη παιγνίδι εκτός έδρας με τον Πανσερραικό, και θα προσπαθήσει να πάρει τους τρεις βαθμούς, χωρίς αυτό να σημαίνει πως το παιγνίδι είναι εύκολο.

} Κάθε άλλο παρά έτσι έχουν τα πράγματα, και κανείς δεν μπορεί να σταθεί στο αποτέλεσμα του Κυπέλλου, γιατί το σημερινό είναι ένα τελείως διαφορετικό παιγνίδι.

} Στο συγκεκριμένο παιγνίδι επιστρέφουν στην ομάδα αυτοί που για διάφορους λόγους απουσίαζαν από το Αγρίνιο.

 

} Μπορεί ο ΠΑΟΚ να νίκησε δύο φορές τον Πανσερραϊκό για πρωτάθλημα και Κύπελλο, κάθε παιγνίδι όμως είναι ξεχωριστό και ως τέτοιο πρέπει να το αντιμετωπίσουν οι παίκτες.

} Η Διοίκηση του Πανσερραϊκού δεν δίνει εισιτήρια στο ΠΑΟΚ για το σημερινό παιγνίδι  του πρωταθλήματος , και η απόφαση αυτή έχει τη δική τη ερμηνεία.

} Δείχνει πόσο η Διοίκηση του Πανσερραϊκού επιθυμεί να πετύχει μια νίκη επί του ΠΑΟΚ, γιατί πιστεύει πως έτσι θα ανεβάσει τις αγωνιστικές μετοχές της ομάδας.

 

} Η ΚΕΔ όρισε τον Διαμαντόπουλο να διαιτητεύσει το παιγνίδι στις Σέρρες, που όπως λένε κάποιοι καλά ενημερωμένοι, άγεται και φέρεται ανάλογα με τις επιθυμίες του Μελισσανίδη.

 

} Στον ΠΑΟΚ άρχισαν τις διαβουλεύσεις τόσο με τον Μειτέ όσο και με τον Μάρκος Αντώνιο, που παίζουν δανεικοί και θέλουν να παραμείνουν στην ομάδα.

} Οι παίκτες θέλουν να παραμείνουν στον ΠΑΟΚ, αλλά το κόστος της παραμονής τους είναι αρκετά μεγάλο, που δύσκολα θα εγκριθεί από τον Ιβάν Σαββίδη.

 

} Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν, ότι σε περίπτωση που ο Μάκης Γκαγκάτσης διεκδικήσει και κατακτήσει την Προεδρία στην ΕΠΟ, αυτός που θα τον αντικαταστήσει στην Προεδρία του ΠΑΟΚ, είναι ο πρώην Πρόεδρος της ΕΠΟ και της ΕΠΣΜ Γραμμένος.

} Αν ο Ιβάν Σαββίδης πάρει μια τέτοια απόφαση, αν επιλέξει τον Γραμμένο για αντικαταστάτη του Μάκη Γκαγκάτση στο ΠΑΟΚ θα έχει διαπράξει μεγάλο λάθος.

} Δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία ώστε να δικαιολογεί μια τέτοια επιλογή, γιατί ο Γραμμένος καμιά απολύτως σχέση δεν έχει με τον ΠΑΟΚ.

 

} Ο Σαμάτα θέλει να παραμείνει στον ΠΑΟΚ, αλλά με τις εμφανίσεις του δεν έχει ικανοποιήσει τον Λουτσέσκου ούτε τους Φιλάθλους.

 

 } Μετά τον Παναιτωλικό και τον Πανσερραικό, ούτε η Λαμία δίνει εισιτήρια στο ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση της Κυριακής.

Σχόλια