Οι κόλακες του ΠΑΟΚ που είναι βρικόλακες...

 


Από πού ν’ αρχίσεις και που να τελειώσεις με τον ΠΑΟΚ. Και να θέλει ν’ αράξεις κανένα Σαββατοκύριακο, κάτι θα βρουν σε προκαλέσουνε σε φίλε. Να μην το τραβήξω πολύ. Ο ΠΑΟΚ ισοφαρίζει την ΑΕΚ στο 89’ με τον Κεντζιόρα και από τύχη δεν χάνει το ματς. Μετά, χάνει 1-0 από τον Παναθηναϊκό στο κύπελλο. 

Μετά, χάνει και τα αυγά και τα καλάθια 4-1 από τον Ολυμπιακό. Και μετά, αποκλεισμός στο κύπελλο γιατί ο Σαμάτα χτύπησε πέναλτι. Για όλα αυτά, οι κόλακες και του Σαββίδη με πρώτο τον αρχικόλακα, είναι περήφανοι. Όπως περήφανος για το ΣΥΡΙΖΑ είναι ο Κασσελάλης κι ας τον δείχνουν τρίτο κόμμα οι δημοσκοπήσεις. Όλα για την επικοινωνία, μάστορα.

Και σου γράφουνε οι κόλακες του Σαββίδη, ότι ο ΠΑΟΚ με την εμφάνισή του κόντρα στον Παναθηναϊκό, αδίκησε τον εαυτό του στα προηγούμενα ματς. Τι λες, ρε, μάστορα, σοβαρά; Όποτε χάνει οι ΠΑΟΚ ή αδικεί τον εαυτό του ή δεν εμφανίζεται στο γήπεδο. Δεν υπάρχει άλλη εκδοχή. Το να είναι ομάδα υπερτιμημένη που την φτιάξανε Μπαρτσελόνα οι διάφοροι κόλακες, δεν παίζει κανένα ρόλο.

Σχόλια