ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Ο Ανδρουλάκης πρεσάρει Ζαγοράκη για το Ευρωψηφοδέλτιο...

 

 



 

Για να υπάρξει χώρος για τον σαλιάρη τον Αυτιά και τον Πύρρο Δήμα, ο Μητσοτάκης έβγαλε από το Ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας τον Θοδωρή Ζαγοράκη.

} Θεωρούμε απαράδεκτη τη συμπεριφορά του Πρωθυπουργού απέναντι στον Αρχηγό της Εθνικής μας ομάδας που τιμήθηκε από τους πολίτες σε δύο εκλογικές αναμετρήσεις.

 

} Πίεση δέχεται ο Θοδωρής Ζαγοράκης από τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη, με τον οποίο διατηρεί μια εξαιρετική φιλία εδώ  αρκετά χρόνια.

} Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θέλει να εντάξει τον Θοδωρή Ζαγοράκη στο δικό του ψηφοδέλτιο γιατί γνωρίζει ο Νίκος Ανδρουλάκης, πόσο αξιοπρεπής είναι ο Ζαγόρ.

} Οι πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι ο Θοδωρής Ζαγοράκης διαπραγματεύεται την πρόταση του ΠΑΣΟΚ, και όλα είναι πιθανόν να συμβούν. 

 

Είναι γεγονός και αυτό κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει, ότι τα προβλήματα που καλείται να αντιμετωπίσει η Κυβέρνηση είναι πολλά και σοβαρά.

} Είναι επίσης γεγονός όμως, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης παίζει… μπάλα στην έδρα του χωρίς να έχει την πίεση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

 

} Σε ό,τι αφορά τον Ανδρουλάκη, αυτός έχει βάλει στόχο να εκτοπίσει τον ΣΥΡΙΖΑ από την δεύτερη θέση, γιατί μέχρι εκεί φτάνουν οι φιλοδοξίες του.

 

} Σχετικά με το νόμο για τα ομόφυλα ζευγάρια, ο Πρωθυπουργός δεν πιέστηκε μόνο από την Ευρώπη αλλά και από τους δικούς του συμβούλους που κουβαλάνε αυτό το βαρύ κουσούρι.

} Οι πισωγλέντηδες προσπαθούν να νομιμοποιήσουν την παράνομη σχέση τους με νόμο, ενώ τα συμφέροντά τους μπορούν να τα κατοχυρώσουν με κάποια σύμφωνο συμβίωσης η κάποια άλλη συμβολαιογραφική πράξη.

 


 

} Έχουν αποθρασυνθεί επικίνδυνα όλοι αυτοί που έχουν το κουσούρι να … περπατούν με την όπισθεν, με αποτέλεσμα ο Μπιμπίλας να δηλώσει δημόσια ότι έχει πάει στη ζωή του με 25!!! Ανθρώπους.

 

} Εμείς δεν είχαμε καμιά απολύτως αμφιβολία, ότι ο Κασελάκης δεν θα καταφέρει να σηκώσει το βάρος της αξιωματικής Αντιπολίτευσης και το γιατί το έχουμε εκφράσει αρκετές φορές.

 

} Σχετικά με τα αιτήματα των Αγροτών, ο Κυριάκος Μητσοτάκης διατηρεί μια σοβαρή θέση, και δεν πανικοβάλλεται από τις πιέσεις που δέχεται.

} Δεν είναι όμως μόνο το Αγροτικό πρόβλημα που θέλει να αντιμετωπίσει η Κυβέρνηση, είναι ο γάμος των ομόφυλων ζευγαριών και άλλα σοβαρά θέματα.

 


 

Σχόλια