ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Με απρεπή και ανέντιμο τρόπο φέρθηκε ο Μητσοτάκης στον Ζαγόρ..

 



 

 Μετά τη λήξη του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, ο Κασελάκης πήρε μερικούς Βουλευτές που τον στηρίζουν και πήγαν να πάρουν το ποτό τους σε μπαράκι της Αθήνας.

} Κάποιος αφελής Βουλευτής που συνόδευε τον Κασελάκη διαπίστωσε, ότι στο συγκεκριμένο μπαράκι σουλατσάριζαν μόνο πισωγλέντηδες και θέλησε να φύγει, αλλά τον κράτησαν για να μη θυμώσει ο Πρόεδρος.

} Μπορεί ο Κασελάκης να δίνει υποσχέσεις και να μην τις τηρεί, όταν πρόκειται όμως να επιλέξει το μπαράκι να πιει το ποτό του, αυτό σίγουρα θα είναι αυτό που τον ταιριάζει.

 

} Αρχιμανδρίτης τήρησε την υπόσχεσή του, και έδιωξε από την κοπή της πίτας τον εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ Παύλο Χρηστίδη, γιατί ψήφισε το Νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

 

} Η περίπτωση Κασελάκη και ο τρόπος που εμφανίστηκε ως σωτήρας στο ΣΥΡΙΖΑ είναι λίγο έως αρκετά περίεργος, και μόνο στην …Δημοκρατική Ελλάδα θα μπορεί να συμβεί, αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

} Ήρθε από το Μαιάμι, εμφανίστηκε στα μέσα ενημέρωσης δήλωσε ότι λέγεται Στέφανος Κασελάκης, ότι είναι πλούσιος, ότι είναι ΓΚΕΥ και έρχεται με τον σύντροφό του τον Τάιλερ και τη φάρλι να Κυβερνήσουν τον τόπο.

} Οι… προοδευτικοί του ΣΥΡΙΖΑ, αντί να πάρουν μια βρεγμένη σανίδα και να τον κυνηγήσουν, τον εξέλεξαν Πρόεδρο με μεγάλο ποσοστό και αυτός αποτρελάθηκε.

 

} Εμφανίζεται δημόσια και προκαλεί λέγοντας «βρείτε μου αντίπαλο», και όταν η Γεροβασίλη  σηκώνει το γάντι και δηλώνει παρούσα, τότε αρχίζει τα καραγκιοζιλίκια.

} Το ερώτημα είναι, τι άλλο θα έπρεπε να κάνει ο Κασελάκης για να καταλάβουν στο ΣΥΡΙΖΑ, ότι ο συγκεκριμένος δεν έχει το ειδικός βάρος που χρειάζεται για να  κάνει τον Πρόεδρο σε μια μεγάλη παράταξη;

} Αυτό που εμφανίζει ο Κασελάκης με τα κοντομάνικα μπλουζάκια που θυμίζουν τον Αλέφαντο κάθε άλλο παρά πρόοδος, είναι.

 

} Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκρινε ότι αυτός που αποτελούσε εμπόδιο για τις Ευρωεκλογές, ήταν ο επιτυχημένος Θοδωρής Ζαγοράκης, και χρησιμοποιώντας μια απαράδεκτη συμπεριφορά ενημέρωσε τον Ζαγόρ ότι δεν θα είναι στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας .

} Πιστεύει ο Πρωθυπουργός ότι η συμμετοχή του Αυτιά στο ψηφοδέλτιο θα δώσει τη δυναμική και την αίγλη που… έλλειπε.

} Φαίνεται πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατάλαβε ότι ο δικός του δρόμος της πολιτικής αρχίζει  να φτάνει στο τέλος του, γι αυτό και συμπεριφέρθηκε στον Θοδωρή Ζαγοράκη με αυτόν τον απρεπή και ανέντιμο τρόπο.

 

} Ο Ζαγόρ είναι αγαπητός σε όλους τους πολιτικούς χώρους, και αν συμφωνήσει με τον Ανδρουλάκη και συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ, θα συνεχίσει να παίζει μπάλα στην Ευρωβουλή αλλά με άλλη φανέλα.

} Σε ό,τι αφορά τον Κυριάκο Μητσοτάκη, η απόφασή του να τιμωρήσει τον Ζαγόρ, έχει εξοργίσει του υγιείς φίλους της Νέας Δημοκρατίας.

Σχόλια