ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Φάουλ Μητσοτάκη να αφήσει τον Ζαγοράκη εκτός Ευρωψηφοδελτίου...

 



Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε να στερήσει τη συμμετοχή στο Ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας τον επιτυχημένο Θοδωρή Ζαγοράκη, για να χωρέσει ο Αυτιάς με τον Πύρρο Δήμα και άλλους πολιτικούς λαθρομετανάστες.

} Η οικογένεια του ΠΑΟΚ ετοιμάζει ανακοίνωση διαμαρτυρίας για την λανθασμένη απόφαση του Πρωθυπουργού, και θα στείλει ένα ισχυρό μήνυμα στον Μητσοτάκη.

 

} Σχετικά με το επόμενο πολιτικό βήμα του Θοδωρή Ζαγοράκη, αυτό μπορεί να είναι η συμμετοχή του στο Ευρωψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ, αφού είναι γνωστό πως ο Νίκος Ανδρουλάκης τρέφει μεγάλη εκτίμηση στο πρόσωπο του πρώην Αρχηγού της Εθνικής ομάδας.

} Έντιμη κίνηση  του Κυριάκου Μητσοτάκη θα ήταν, αν την απόφασή του αυτή για τον Θοδωρή Ζαγοράκη, την έπαιρνε πριν τις Αυτοδιοικητικές εκλογές ώστε για να επιλέξει ο Ευρωβουλευτής το δικό του δρόμο, και όχι τρεις μόνο μήνες πριν τις Ευρωεκλογές.

 

Επειδή λέγονται και γράφονται πολλά σχετικά με τους προοδευτικούς Ευρωπαίους, θυμίζουμε σε όλους αυτούς ότι η Ελλάδα είναι η πρώτη ορθόδοξη Χώρα που νομιμοποίησε τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

} Το ερώτημα το δικό μας είναι, γιατί θα έπρεπε η Κυβέρνηση να νομιμοποιήσει τον γάμο των πισωγλέντηδων, αφού αυτό θα μπορούσαν να το πετύχουν με κάποιο σύμφωνο συμβίωσης η με κάποια συμβολαιογραφική πράξη;

} Γιατί θα έπρεπε η Κυβέρνηση να νομιμοποιήσει μια περίεργη από κάθε άποψη κατάσταση, και επιτρέψει σε δύο προβληματικούς από τη φύση τους ανθρώπους, να προχωρήσουν σε μια γελοία πράξη;

 

} Από τους Βουλευτές της Θεσσαλονίκης Α και Β Κατηγορίας, οι Καράογλου και Γκιουλέκας ψήφισαν ΟΧΙ, και ο Κούβελας απείχε από την ψηφοφορία.

} Όλοι οι άλλοι ψήφισαν το Νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, και τώρα προσπαθούν να βρουν επιχειρήματα να δικαιολογήσουν την απόφασή τους στους πολίτες της παράταξης.

 

Η παράταξη του Ιγνάτιου Καϊτετζίδη στις εκλογές της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας έλαβε 16 από τις 25 έδρες του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου και ο ίδιος εξελέγη για μια ακόμη φορά Πρόεδρος.

} Ο Ιγνάτιος Καϊτετζίδης αποτελεί σταθερή πολιτική αξία, και κατακτά τις νίκες τόσο στις Δημοτικές εκλογές, όσο και στις εκλογές της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας.

 

} Η Δήμαρχος Δέλτα Γερακίνα Μπισμπινά εξελέγη μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο της παράταξης «Ενωμένοι Αυτοδιοικητικοί» με επικεφαλής τον Δήμαρχο Πανοράματος –Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτιο Καϊτετζίδη.

 

} Ο Αλεξέι Ναβάλνι 47 ετών που αντιπολιτεύονταν τον Πούτιν πέθανε μέσα στη Φυλακή όπως ταιριάζει σε … Δημοκρατικά Κομμουνιστικά καθεστώτα.

} Στα… Δημοκρατικά καθεστώτα τύπου Ρωσίας, η αντιπολίτευση είναι απαγορευμένο είδος και όποιος το τολμήσει το πληρώνει με τη ζωή του.

} Τι έχουν να πουν οι δικοί μας κομμουνιστές, που δεν έβγαλαν κιχ για τον θάνατο του Ναβάλνι, αλλά ξέρουν να αφορίζουν μόνο τα δεξιά κόμματα;

 

} Με Κασελάκη είμαστε νεκρός οργανισμός δήλωσε το μέλος και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κουκουλάκης.

} Στόχος του Κασελάκη είναι, και γι αυτό κανείς δεν αμφιβάλει, να διαλύσει τον ΣΥΡΙΖΑ και να δημιουργήσει το δικό του Κόμμα.

 

} Εκτός κάποιου συγκλονιστικού απροόπτου, ο Ανδρέας Λοβέρδος στις 4 Μαρτίου θα ανακοινώσει το νέο του κόμμα.

 

Σχόλια

  1. Αλλά λόγια να αγαπιόμαστε δηλαδή ,ασχολείσαι με τον Ζαγορ και κουβέντα για τον χθεσινό διασυρμό !!!!!!!!!!
    Μήπως έφταιγε η διαιτησία ,μήπως ο Μαρινάκης ,μηπως ο Κούγιας ;
    Ακρα του τάφου σιωπή
    Στον οικισμό Α.Σοφία οι σημαίες με τον δικέφαλο είναι μεσίστιες και σήμερα θα κάνουν ειδική εκδήλωση με καφεδάκι ,ελίτσα και κουλουράκι

    Peet

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου