Ντροπιαστική εικόνα, ντροπιαστικές ήττες...


 

Η αγωνιστική εικόνα του ΠΑΟΚ στα τρία τελευταία ντέρμπι, και ειδικότερα στο χθεσινό με τον Ολυμπιακό, ήταν το λιγότερο ντροπιαστική.

} Όσο στον ΠΑΟΚ κρατούσαν χαμηλά την μπάλα, η ομάδα πέτυχε σημαντικές νίκες και μάλιστα με μεγάλα σκορ.

} Από τότε που πήραν τα μυαλά των αρμοδίων αέρα, και άρχισαν να πιστεύουν πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα, άρχισαν τα παρατράγουδα.

 

} Ακόμη και ο σταθερός Κοτάρσκι, στο παιγνίδι με τον Ολυμπιακό διέπραξε δύο τραγικά λάθη με συνέπεια ο Ολυμπιακός να πετύχει  δύο γκολ.

} Όταν όμως η ομάδα πονάει στη μεσαία γραμμή, και οι… ειδικοί παίρνουν τον Όττο που αγωνίζεται στο δεξί αμυντικό άκρο της ομάδας, τι μπορεί να περιμένει κανείς;

 

} Η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ αντιμετώπισε φοβισμένη την αντίστοιχη ομάδα του Άρη, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα και να αποκλεισθεί από τον ημιτελικό στον θεσμό του Κυπέλλου.

} Δεν γνωρίζουμε πόσο μεγαλύτερο είναι το μπάτζετ της ομάδας μπάσκετ του Άρη, σίγουρα όμως οι επιλογές των παικτών είναι περισσότερο εύστοχες από αυτές του ΠΑΟΚ.

 

} Στη δύναμη του  ΠΑΟΚ υπάρχουν παίκτες που δεν μπορούν να αγωνιστούν σε καμιά άλλη ομάδα, και δεν νομίζω πως χρειάζεται να τους αναφέρουμε ποιοι είναι αυτοί.

} Θεωρούμε, ότι ο Θανάσης Χατζόπουλος πρέπει να ζητήσει ευθύνες από τους… ειδικούς που επέλεξαν τους συγκεκριμένους παίκτες να φορέσουν τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

} Ήδη η απομάκρυνση Τακιανού, είναι προς τον σωστό δρόμο...

 

} Ο ΠΑΟΚ κατέθεσε ένσταση και ζητάει από την ΕΠΟ, να μειώσει την ποινή των δύο αγωνιστικών που επεβλήθη στον Τάισον, σε μία.

} Το ίδιο ζητάει και ο Παναθηναϊκός για τον Μπακασέτα, ενώ για τα καραγκιοζιλίκια του παίκτη της Αθηναϊκής ομάδας που όταν τον ακούμπησε ο Μιχηλίδης έπεσε στο χόρτο και έκανε τον ψόφιο κοριό, δεν του επεβλήθη καμιά ποινή.

 

} Ο τρόπος με τον οποίο η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ έχει γνωρίσει την ήττα στα τελευταία δευτερόλεπτα, όπως στο τελευταίο παιγνίδι Κυπέλλου με τον Άρη, αλλά και γενικότερα αρκετές λανθασμένες επιλογές του τεχνικού, ανάγκασαν τον Θανάση Χατζόπουλο να δείξει την πόρτα της εξόδου στον Τακιανό.

} Τώρα θα πρέπει ο Πρόεδρος της ΚΑΕ να επιλέξει τον τεχνικό εκείνο που να ταιριάζει στην ιστορία του ΠΑΟΚ ώστε να μην χρειαστεί να προχωρήσει σε νέα αλλαγή.

} Κατά πάσα πιθανότητα η ομάδα θα συνεχίσει να πορεύεται με τον Νεράντζη στο πάγκο της ομάδας, και ο… Θεός βοηθός.

 

} Δεν θα κουραστούμε να το επαναλαμβάνουμε, ότι το βάρος και οι ευθύνες που σηκώνει ο Μάκης Γκαγκάτσης για την καλή λειτουργία του ΠΑΟΚ είναι τεράστιες.

} Ακόμη, ο Μάκης Γκαγκάτσης έχει την εμπειρία και διαθέτει τα απαραίτητα προσόντα, ώστε αν επιθυμεί να παίξει σημαντικό ρόλο τόσο ως Πρόεδρος της ΕΠΟ, όσο και σε κάποια υψηλή θέση της UEFA.

} Σε καμιά περίπτωση, όμως,  ο Μάγκης Γκαγκάτσης δεν πρόκειται να αποφασίσει χωρίς να έχει την έγκριση του Ιβάν Σαββίδη, γιατί είναι συνεπής και έχει φιλότιμο.

 

} Διαμαρτύρεται ο Αλαφούζος ότι οι διαιτητές δεν δίνουν πέναλτι στην ομάδα του, γεγονός που στον κόσμο ακούγεται ως ανέκδοτο, αφού ο Παναθηναϊκός έχει πάρει τα περισσότερα πέναλτι σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

} Εκτός και αν τον... βάζει ο Ατζούν να διαμαρτύρεται για να ικανοποιήσει τον συμπατριώτη του Φατίχ Τερίκ που τα θέλει όλα δικά του.

 

Σχόλια