Έτσι πήρε ο ΠΑΟΚ την κάτω Βόλτα...

 


 

Από τότε που ο Ραζβάν Λουτσέσκου βγήκε και μίλησε αλαζονικά για διαιτησίες και τα ρέστα πήρε την κάτω βόλτα ο ΠΑΟΚ. Η προπαγάνδα με τα 100 γκολ την χρονιά πήγε στράφι γιατί στα μεγάλα ματς ο Δικέφαλος του Βορρά εξαφανίζεται. Δεν φταίει η ….Αθήνα. Αυτοί που φουσκώνουν τα μυαλά των οπαδών του ΠΑΟΚ φταίνε. Που τους λένε ότι είναι πρώτο φαβορί για το πρωτάθλημα και ότι θα πάει στον τελικό του Conference League…

Ποια 100 γκολ; Με τον Πανσερραϊκό του Γκαρσία; Γιατί με το Big-5 o ΠΑΟΚ βλέπει το γκολ και τις νίκες με τα κυάλια.

Στα οχτώ παιχνίδια που έδωσε στο πρωτάθλημα κόντρα σε ΑΕΚ, Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και Άρη, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου μέτρησε μόνο δύο νίκες –επί του Ολυμπιακού εκτός και του Παναθηναϊκού εντός έδρας- έχοντας ακόμη τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες.

 

Τα τέσσερα γκολ που δέχτηκε από τον Ολυμπιακό εκτόξευσε το παθητικό του στα ντέρμπι, τα οποία έκλεισε έχοντας δεχτεί 14 σε οκτώ ματς (1,75 μέσος όρος), ενώ στα υπόλοιπα 15 παιχνίδια της Superleague δέχτηκε μόλις έξι (0,4 μέσος όρος).

Ας το αναλύσουμε γι αυτούς που τα ρίχνουν στην ….αδράνεια και στην αστοχία. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει φορ. Ο Σαμάτα δεν μπορεί το παλικάρι που θα λεγε και ο Άγγελος, αλλά για κάποιο λόγο ο Λουτσέσκου εξακολουθεί να τον βάζει στα μεγάλα παιχνίδια. Όμως, δεν μπορεί να βρει και λύσεις από τους άλλους παίκτες που σκοράρουν συνήθως στα υπόλοιπα ματς του πρωταθλήματος διότι οι άμυνες του Big-5 δεν είναι σαν του Παναιτωλικού και της Κηφισιάς. Κάπου εκεί τελειώνει επιθετικά το έργο και έρχονται τα προβλήματα στην άμυνα.

Σχόλια

  1. Πραγματικά δεν ξέρω τι βλέπουν οι δημοσιογράφοι του ΠΑΟΚ και στηρίζουν την υπάρχουσα κατάσταση. Δεν ξέρω αν τους έχουν υποσχεθεί κάτι ή το "Ιβάν Tours" τους βολεύει όλους για να μη μιλάνε!

    Αφού χάθηκε τρεις συνεχόμενες χρονιές το κύπελλο επί...Λουτσέσκου, αφού πρωτάθλημα δεν πήρες αυτήν την τριετία επί...Λουτσέσκου, αφού δεν κατέκτησες το Conference League επί... Λουτσέσκου, αφού πάντα ξεμένεις από ποδοσφαιριστές στην Ευρώπη επί...Λουτσέσκου, αφού έχεις πάρει όλη την "παλτουδιά" της Ευρώπης επί...Λουτσέσκου ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ κάποιος τί εξέλιξη είχε ο ΠΑΟΚ την τελευταία τριετία επί εποχής ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ!

    Βρε τον φουκαρά τον ΠΑΟΚ!

    Reivellere

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ομάδα που τρώει τους τεχνικούς διευθυντές για να παραμένει ο Λουτσέσκου και ο Κυρ Κυρ τί εξέλιξη θα μπορούσε να έχει; Στην ορχήστρα συμμετέχουν και κάποιοι που δουλεύουν σε ΜΜΕ. Σανός πολυτελείας στο πόπολο...

    Τα Μυαλά Μας Πονάνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου