ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Ψάχνουν να ξεφορτωθούν τον Κασσελάκη...

 



Τα κανάλια για τους δικούς του λόγους παραγγέλνουν δημοσκοπήσεις, που όλες σχεδόν δίνουν το ίδιο αποτέλεσμα, δηλαδή πρώτη τη Νέα Δημοκρατία, δεύτερο το ΠΑΣΟΚ και τρίτο τον ΣΥΡΙΖΑ του Κασελάκη.

} Η διαφορά ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στο 23%, γεγονός που δείχνει η παρουσία του Κασελάκη κάθε άλλο παρά ευνόησε το κόμμα της Αντιπολίτευσης.

} Τα διάφορα τεχνάσματα και τερτίπια του νέου Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ δεν συγκίνησαν τους αριστερούς φίλους, και τώρα ψάχνουν τρόπο να τον ξεφορτωθούν.

 

} Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης γιος του άλλοτε Υπουργού Γιάννη Βαρβιτσιώτη υπέβαλε την παραίτησή του από την Νέα Δημοκρατία.

} Η απόφαση αυτή του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, μάλλον ικανοποίησε τους πολίτες και παρά τους ενόχλησε, γιατί είναι αλήθεια ο κόσμος έχει κουραστεί με τους… κληρονόμους.

 

} Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας έκανε προτάσεις για τον Flyover, γιατί η Πόλη οδηγείται σε κυκλοφοριακή ασφυξία.

 

} Σοβαρά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ανησυχούν με τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων, και αποφάσισαν να προχωρήσουν όσο αυτό είναι εφικτό, στην αντικατάσταση του Κασελάκη.

} Άρχισαν να βολιδοσκοπούν κάποια στελέχη που θα μπορούσαν να παίξουν αυτόν τον πολύ σημαντικό ρόλο, και η πρώτη τους επιλογή είναι να πείσουν τον Αλέξη Τσίπρα να επιστρέψει στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

 

} Με Αρχηγό τον Κασελάκη δεν πρόκειται να αλλάξει η καθοδική πορεία του Κόμματος πιστεύουν τα έμπειρα στελέχη, και τη θέση τους αυτή τη δικαιολογούν με σοβαρά επιχειρήματα.

} Δεν μπορεί η αριστερά να έχει Αρχηγό κάποιο πισωγλέντη, επιμένει ένα παλιό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που θέλει να κρατήσει τις ισορροπίες στο κόμμα.

 

} Αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης συμπεριλάβει τον Αυτιά στο Ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, και αποκλείσει εκείνους που έχουν δύο επιτυχημένες θητείες, θα έχει διαπράξει ένα ακόμη σοβαρό λάθος.

} Εκτός και αν πιστεύει ο Πρωθυπουργός, ότι αυτά τα καραγκιοζιλίκια του Αυτιά θα έχουν πέραση και στο Ευρωκοινοβούλιο.

Σχόλια