ΠΑΟ: Με Ιωαννίδη-Βαγιαννίδη χωρίς Μπακασέτα-Σένκεφελντ

 

 



Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε το απόγευμα του Σαββάτου (12/4) την προετοιμασία του, ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ (13/4, 19:00) στο ΟΑΚΑ, για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ στη Super League. 

Αμέσως μετά την προπόνηση ο τεχνικός των «πράσινων», Ρουί Βιτόρια, γνωστοποίησε την αποστολή του «τριφυλλιού», με τον Φώτη Ιωαννίδη να επιστρέφει στην αγωνιστική δράση (εξέτισε την ποινή του), όπως και ο Γιώργος Βαγιαννίδης, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Εκτός παρέμειναν οι Μπακασέτας, Κώτσιρας και Σένκεφελντ, με τους δύο πρώτους να ακολουθούν ξανά ατομικό πρόγραμμα και τον τελευταίο να υποβάλλεται σε θεραπεία. 


Η «πράσινη» αποστολή: Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Βαγιαννίδης, Ζέκα, Ιωαννίδης, Ουναΐ, Τετέ, Πάλμερ - Μπράουν, Ίνγκασον, Τσέριν, Λημνιός, Σφιντέρσκι, Μαξίμοβιτς, Γεντβάι, Σιώπης, Μλαντένοβιτς, Πελίστρι, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Νίκας, Αράο.
 

 

Σχόλια