Επιδιώκει την απόλυσή του ο Πογιέτ...

 


Μπουρδ@λο την έκανε την εθνική ο Πογιέτ. Φουρνέλο την έβαλε ότι ο βοηθός του την έκανε γιατί έμεινε οκτώ μήνες απλήρωτος. Ο Γουστάβος είναι τελειωμένη υπόθεση για την εθνική.

Δεν γίνεται να κάτσει στον πάγκο ένας προπονητής που τα χώνει την ομοσπονδία και πάρτα στο δόξα πατρί. Δεν γίνεται. Δεν μπορεί ένας προπονητής που ξεφτιλίζει τον ίδιο τον πρόεδρο να παραμείνει στην θέση του. Τέλος.

Είχε κανέναν λόγο να την κάνει μπάχαλο την εθνική ο Πογιέτ, παραμονές του αγώνα με την Γαλλία; όχι. Την έκανε επί τούτου. Να τον απολύσουν και να παέι με την ησυχία του να προπονήσει την εθνική Ιρλανδίας.

Στην ΕΠΟ την ψάχνουν από χτες την δουλειά με τους Χιμένεθ τον Μανόλο και τον Σάντος. Στο περίμενε για δουλειά είναι και οι δυο. Περισσότερες πιθανότητες έχει να έρθει ο Ισπανός, παρά ο Πορτογάλος.

Ο Χιμένεθ είναι βολικός για την ΕΠΟ του Μπαλτάκου. Μια χαρά. Σήκω – σήκω, κάτσε – κάτσε. Καλό παιδί. Ό,τι ακριβώς χρειάζεται το σύστημα. Ο Σάντος είναι πρωταθλητής Ευρώπης. Δεν μπορεί να καλεί και μερικούς που γουστάρουν άλλοι. 

 

 Σχόλια