Επίθεση στην επιχείρηση του διαιτητή Γκάμαρη τα ξημερώματα!

 


Επίθεση με γκαζάκια δέχθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης το κατάστημα που διατηρεί ο Αθηναίος διαιτητής Ανδρέας Γκάμαρης, στο Περιστέρι.

Στη διάρκεια του περιστατικού, άγνωστοι με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά εμφανίστηκαν έξω από την επιχείρηση και πέταξαν εντός της το εύφλεκτο υλικό, με αποτέλεσμα να πιάσει φωτιά.

Σημειωτέον ότι η οικογένεια Γκάμαρη μένει πάνω από την επιχείρηση και τα μέλη της χρειάστηκε να ανέβουν στην ταράτσα του οικήματος έως ότου κατασβηστεί η φωτιά από την Πυροσβεστική.

Στο σημείο εντοπίστηκε ένα γκαζάκι και υπολείμματα μαύρης κροτίδας, ενώ προκλήθηκαν φθορές στη βιτρίνα και σε εμπορεύματα. Μιλώντας στην Αστυνομία ο Γκάμαρης είπε ότι δεν κατανοεί το λόγο της επίθεσης, αφού ούτε διαφορές έχει με κάποιον ούτε απειλές δέχθηκε.

Για το συμβάν εξέδωσε ανακοίνωση η ΚΕΔ, στην οποία αναφέρει:

«Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας έχοντας ενημερωθεί από την πρώτη στιγμή για το περιστατικό που συνέβη χθες στο μέλος της διαιτητικής μας οικογένειας Ανδρέα Γκάμαρη, εκφράζει την αμέριστη στήριξη και συμπαράστασή της τόσο στον ίδιο όσο και την οικογένεια του.

Η ΚΕΔ είναι πάντα στο πλευρό των Ελλήνων διαιτητών και καταδικάζει κάθε μορφή βίας. Τέτοιου είδους περιστατικά προκαλούν έντονη ανησυχία και προβληματισμό».

Σχόλια