Ο Λουτσέσκου ξεφτίλισε τους δημοσιογράφους του Σαββίδη: Τους θεωρεί δούλους!!

 


Ο Λουτσέσκου φανέρωσε μέρος του εαυτού του σχετικά με την ελευθερία και ειδικά αυτή του Τύπου και έκανε το αδιανόητο στην Ελλάδα. Είπε ότι αν δεχτεί αρνητικές ερωτήσεις μετά το ματς με την Αμπερντίν 2-2, τότε θα αποχωρήσει.

Σωστός ο παίκτης. ο Λουτσέσκου δεν έκανε τίποτα περισσότερο από το να ξεφτιλίσει, να διασύρει τους υπαλλήλους του Ιβάν Σαββίδη. Του αφεντικού του.

Αλήθεια, τι λένε στο Σαββιδοτεχνείο για τον Λουτσέσκου; Τίποτα. Αυτοί οι υπέρμαχοι της δημοκρατίας και της δημοσιογραφίας και της ελευθερίας, που έριξαν το σύστημα, τα κακάρωσαν μπροστά στον Λουτσέσκου.

Κανονικά, έπρεπε να σηκωθούν και να φύγουν όλοι οι δημοσιογράφοι από την συνέντευξη Τύπου και να τον αφήσουν μονάχα του. Οι ευνούχοι έβαλαν την ουρά στα σκέλια και έμειναν. Και καταξεφτιλίστηκαν πρώτα απ όλα στους ανθρώπους που τους διαβάζουν.

Ο Λουτσέσκου συμπεριφέρθηκε σαν αυτάρεσκος εξουσιομανής της Θεσσαλονίκης και περιμένουμε να δούμε την αντίδραση του συνδικαλιστικού οργάνου των δημοσιογράφων της Θεσσαλονίκης. Θα βγάλουν καμιά ανακοίνωση; Ή θα το καταπιούν εν ονόματι του Λουδοβίκου της Βόρειας Ελλάδας;

Φαντάσου, να το είχε πει αυτό κανένας προπονητής του Ολυμπιακού. Θα ζητήσουν από τον ΟΗΕ να του αφαιρέσει την ταυτότητα. Τώρα με τον Ρουμάνο, κανένα πρόβλημα.

Την επόμενη φορά, οι κόλακες του Σαββιδοτεχνείου να ετοιμάζουν αυτοί τις ερωτήσεις που θα γίνονται στον Λουτσέσκου και όσες απαγορεύονται.

Σχόλια