ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Μόνη επιτυχία στη θητεία του Ζέρβα, ότι γευμάτισε με την Μπελούτσι!!

  

} Γνωρίζουμε ότι θα ενοχληθούν κάποιοι… ευαίσθητοι, αλλά έπρεπε στο ΣΥΡΙΖΑ να περιμένουν  αυτόν τον διχασμό, όταν στην ηγεσία βρέθηκε ο Κασελάκης που κουβαλάει σοβαρό κουσούρι.

} Υπήρχε έστω και η παραμικρή αμφιβολία, ότι η παρουσία του Κασελάκη θα προκαλέσει αναταράξεις στις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ;

 

} Με Κασελάκη στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ θα υπάρξει απόλυτη παραφροσύνη και γελοιότητα δήλωσε ο έμπειρος  Δρίτσας.

} Οι παραιτήσεις των παλιών στελεχών συνεχίζονται, γεγονός που προκαλεί ανησυχίες στο στρατόπεδο του ΣΥΡΙΖΑ του Κασελάκη.

 

} Ο Άδωνις αφού έκανε την πατάτα, τώρα προσπαθεί να δικαιολογήσει τη μαλακία του μιλώντας για διαστρέβλωση των δηλώσεών του.

} Τι δουλειά είχε όμως να ασχοληθεί ο Υπουργός Εργασίας με το συγκεκριμένο θέμα, και να προκαλέσει δυσαρέσκεια στον Πρωθυπουργό;

} Όταν όμως ξημεροβραδιάζεται στα κανάλια, λογικό είναι να του ξεφεύγουν τέτοιες ανόητες δηλώσεις, γι αυτό θα πρέπει ο Κυριάκος Μητσοτάκης να βγάλει την κόκκινη κάρτα σε όλους εκείνους τους Υπουργούς που εμφανίζονται καθημερινά  στα κανάλια και τους έχει βαρεθεί ο κόσμος.

 

} Λίγους μήνες πριν ο Κώστας Ζέρβας παραδώσει το τιμόνι του Δήμου Θεσσαλονίκης στον νικητή των εκλογών Στέλιο Αγγελούδη, θα έχει να θυμάται πως γευμάτισε με την όμορφη Ιταλίδα ηθοποιό Μόνικα Μπελούτσι.

} Η Μόνικα Μπελούτσι χαιρέτησε με ιδιαίτερη θέρμη τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, δείχνοντας τη συμπάθειά της στον Απόστολο.

 

} Για μια ακόμη φορά διάφορα μέσα ενημέρωσης εμφανίζουν την Βούλα Πατουλίδου ως υποψήφια στις Ευρωεκλογές.

} Παρά το γεγονός ότι η Μητροπολιτική Αντιπεριφερειάρχης έχει δηλώσει επανειλημμένα ότι θα συνεχίσει να στηρίζει τον Απόστολο Τζιτζικώστα στη μεγάλη Περιφέρεια, κάποιοι επιμένουν να γράφουν ανοησίες πιθανόν για να εξυπηρετήσουν σκοπιμότητες.

 

} Ο Περιφερειάρχης θα πρέπει ν αρχίσει να ψάχνει τον Περιφερειακό Σύμβουλο που θα αντικαταστήσει τον Αηδονά στο ρόλο της, αν και αυτό για μας τουλάχιστον φαντάζει πολύ δύσκολο.

} Θεωρούμε ότι η Νανά Αηδονά έχει επιτελέσει σημαντικό έργο στη μεγάλη Περιφέρεια, και έχει προστατέψει κατά το καλύτερο δυνατό τρόπο τον Περιφερειάρχη ως Αντιπεριφερειάρχης της Οικονομικής Επιτροπής.

} Μπορεί ορισμένοι Σύμβουλοι να συγκέντρωσαν πολλούς σταυρούς, δεν συγκεντρώνουν όμως τα προσόντα της Αηδονά για να μπορέσουν να την αντικαταστήσουν.

Σχόλια