ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Νέα κυβέρνηση ο Κυριάκος από τη νέα χρονιά...

  

Η γκάφα που διέπραξε ο Κασελάκης με το μαξιλάρι των 37 δις ευρώ, όπως ήταν αναμενόμενο ενόχλησε τον Αλέξη Τσίπρα, που ψιθυρίζοντας σε στενό φίλο του είπε, πως αν ο νέος Πρόεδρος δεν κλείσει το στόμα του και συνεχίσει να κελαηδάει στα μέσα ενημέρωσης, πολύ σύντομα θα καταντήσει γραφικός.

} Έπρεπε όμως να ασχοληθεί με το μαξιλαράκι ο Κασελάκης για να καταλάβει ο Αλέξης ότι ο νέος Πρόεδρος δεν διαθέτει την ανάλογη σοβαρότητα για να παίξει το ρόλο του ηγέτη στο ΣΥΡΙΖΑ;

 

} Κάποια… προοδευτικά παιδιά του αριστερού χώρου που έχουν αναλάβει εργολαβικά την εκπροσώπηση του Πολυτεχνείου, πέταξαν καφέδες στον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη.

 

} Οι πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ετοιμάζει αλλαγές στην Κυβέρνηση με το νέο χρόνο.

}Είναι αρκετοί αυτοί που δεν έχουν ικανοποιήσει τον Πρωθυπουργό με το έργο τους, και θέλει να δοκιμάσει και κάποιους άλλους μήπως τα πάνε καλύτερα.

 } Βέβαια, δεν μπορεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης να κρατήσει στο Κυβερνητικό σχήμα τον ανεπαρκή Αυγενάκη, και να αλλάξει κάποιους άλλους που σίγουρα δεν είναι χειρότεροι από τον Λευτέρη.

 

} Σε ότι αφορά την Θεσσαλονίκη, αυτή εκπροσωπείται από τον Υφυπουργό Υγείας Δημήτρη Βαρτζόπουλο που τα πηγαίνει περίφημα, και από τον Σταύρο Καλαφάτη για τον οποίο ο Πρωθυπουργός δείχνει κάποια συμπάθεια.

} Ξεχάσαμε να αναφέρουμε την Υφυπουργό Τουρισμού Έλενα Ράπτη, αλλά αυτή είναι προστατευόμενη του διευθυντού του κόμματος Μπρατάκο.

 

} Έπρεπε να χάσει τις εκλογές ο Γιάννης Δαρδαμανέλης για να δείξει αυτό το ενδιαφέρον για την περιοχή της Νέας Κρήνης που δεν είχε δείξει τα τέσσερα ολόκληρα χρόνια.

} Η νέα Δήμαρχος Καλαμαριάς Χρύσα Αράπογλου σκέφτεται να αξιοποιήσει τον Θεοδόση Μπακογλίδη, και θα πράξει άριστα αν πάρει μια τέτοια απόφαση.

} Ο Θεοδόσης Μπακογλίδης είναι σοβαρός, είναι έντιμος, είναι αποτελεσματικός και αγαπάει το Δήμο και τους Πολίτες τους οποίους υπηρέτησε με συνέπεια.

 

} Ο νέος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέλιος Αγγελούδης θα προχωρήσει πολύ σύντομα στη δημιουργία νέας διοίκησης στο Δήμο.

} Υπάρχουν αρκετά ικανά στελέχη που θα μπορούσαν να ανταποκριθούν στο ρόλο τους, αλλά θα πρέπει να αξιολογηθούν από τον Στέλιο Αγγελούδη.

} Ένα τέτοιο στέλεχος θεωρούμε εμείς την Έφη Θεοδωράκη που διαθέτει αρκετά προσόντα και θα μπορούσε να την αξιοποιήσει ο Δήμαρχος στην Αντιδημαρχία Πολιτισμού.

} Η Εφή Θεοδωράκη έχει σπουδάσει Αρχαιολογία, Αρχιτεκτονική, ιστορία πολιτισμού, και γενικά πρόκειται για προικισμένο από τη φύση άτομο.

Σχόλια