
Την τρίτη συνεχή νίκη του, σε Ελλάδα και Ευρώπη, προσδοκά να κατακτήσει απόψε ο ΠΑΟΚ, υποδεχόμενος, για την 7η αγωνιστική της Basket League, τον Αρη (20:15, ΕΡΤ3). Προηγήθηκε για τον «Δικέφαλο» η, εκτός έδρας, επιτυχία, για το πρωτάθλημα, κόντρα στον Απόλλων Πατρών (11/11) και ακολούθησε η επικράτηση, στο PAOK Sports Arena, στο πλαίσιο της 3ης ‘στροφής’ για το Basketball Champions League, επί της Χάποελ Ιερουσαλήμ (15/11).
Σημαντικό για τον Φώτη Τακιανό αποτελεί πως μπορεί να υπολογίζει στα πλάνα του όλους τους διαθέσιμους παίκτες του, συμπεριλαμβανομένου των Ελβαρ Φρίντρισκον, Αντριου Χάρισον, Βαγγέλη Μαργαρίτη, οι οποίοι ταλαιπωρούνται, εσχάτως, από διάφορες ενοχλήσεις. Παροπλισμένοι παραμένουν οι τραυματίες, το τελευταίο διάστημα, Τζαμάνι ΜακΝίς, Νίκος Αρσενόπουλος.
Για το κλασσικό ντέρμπι με τους «κιτρινόμαυρους» εκφράστηκε χθες ο Βαγγέλης Μαργαρίτης, μέσω της επίσημης σελίδας της ΚΑΕ στο διαδίκτυο, επισήμανε: «Είναι το τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι που παίζουμε αυτή την εβδομάδα και είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως άλλωστε είναι όλοι οι αγώνες στο πρωτάθλημα.
Πρέπει να παρουσιαστούμε όπως στα δύο προηγούμενα παιχνίδια και ακόμη καλύτεροι. Να βγάλουμε ενέργεια μέσα στο γήπεδο και αυτό πρέπει να το κάνουμε για 40 λεπτά. Πρέπει να έχουμε συγκέντρωση για 40 λεπτά και να καταφέρουμε να πάρουμε μία νίκη η οποία θα μας δώσει ακόμη καλύτερη ψυχολογία για να συνεχίσουμε στο δύσκολο πρόγραμμα που έχουμε μπροστά μας».
Κατέληξε ο Βαγγέλης Μαργαρίτης αναφέροντας: «Θέλουμε πάρα πολύ να έρθει ο κόσμος και να γεμίσει το γήπεδο. Να είναι δίπλα μας, να μας δώσει την θετική ενέργειά του, όπως κάνει πάντα και όλοι μαζί να πάρουμε τη νίκη».
Τη χορηγική συνεργασία, για τη φετινή σεζόν, ακόμη, με τη στοιχηματική εταιρεία, winmasters, γνωστοποίησε χθες η ΚΑΕ ΠΑΟΚ.
Αρης: Με Σλαφτσάκη η αποστολή

Με τον Διαμαντή Σλαφτσάκη στη διάθεση του Γιάννη Καστρίτη ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει απόψε, στο PAOK Sports Arena, για την 7η αγωνιστική της Basket League, τον ΠΑΟΚ, ο Αρης (20:15, ΕΡΤ3).
Ο έμπειρος πάουερ φόργουορντ ξεπέρασε τη θλάση που υπέστη στο, εντός έδρας, παιχνίδι πρωταθλήματος με την ΑΕΚ (σ.σ. 4η αγωνιστική), εξαιτίας της οποίας απουσίασε, αναγκαστικά, από τις τελευταίες υποχρεώσεις της ομάδας και εφόσον το επιλέξει ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» θα χρησιμοποιηθεί στο ματς.
Εκτός πλάνων παραμένει ο τραυματίας (σ.σ. από το εκτός έδρας ευρωπαϊκό ματς με τη Λιετκάμπελις), Ρόμπερτς Μπλούμπεργκς. Ο Λετονός πάουερ φόργουορντ συνεχίζει να κινείται με το πρόγραμμα αποθεραπείας του και θα είναι θεατής από απόσταση της προσπάθειας που θα καταβάλλουν οι συμπαίκτες του να κατακτήσουν το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον «Δικέφαλο».
Για τη μάχη στο ‘Παλατάκι’ έκανε δηλώσεις μέσω της επίσημης σελίδας της ΚΑΕ στο διαδίκτυο, ο Σωτήρης Καραποστόλου. Ο βοηθός προπονητή στον Αρη επισήμανε: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι το αυριανό, με πολλές απαιτήσεις τόσο για τα ενέργειακα μας αποθέματα, αλλά και για την πνευματική μας συγκέντρωση. Σίγουρα η ομάδα του ΠΑΟΚ με τις δυο τελευταίες προσθήκες έχει δυναμώσει αρκετά, τόσο μέσα στη ρακέτα, όσο και στην περιφέρεια κι αυτό την καθιστά ακόμη πιο επικίνδυνη για εμάς. Πιστεύω ότι έχουμε κάνει την προετοιμασία μας γι’ αυτόν τον αγώνα και είμαστε έτοιμοι.
Θα πρέπει να αποφύγουμε το άσχημο ξεκίνημα, κάτι που έγινε στο τελευταίο παιχνίδι μας και να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να βάλουμε την αμυντική μας λειτουργία σε ισχύ από την αρχή. Θέλουμε να πιέσουμε, κάτι που προσπαθούμε να κάνουμε σε όλα τα παιχνίδια, και η άμυνά μας να μας οδηγήσει και στην επίθεσή μας. Είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα δώσει τον καλύτερο της εαυτό και θα κάνει ότι περνά απ’ το χάρι της για να έρθει η νίκη».
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου