ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Οδήγησε τον Σύριζα στην τρίτη θέση ο πισωΚασσελάκης!

  

Σε λιγότερο από δύο μήνες ο Κασελάκης κατάφερε να οδηγήσει τον ΣΥΡΙΖΑ στην 3η θέση με 14% έναντι 16% του ΠΑΣΟΚ, γεγονός που δικαιώνει όλους εκείνους που είχαν πιστέψει ότι ο πισωγλέντης Πρόεδρος δεν μπορεί να ανταποκριθεί στο ρόλο του.

 

} Ο Κώστας Ζέρβας θύμωσε που δεν τον ψήφισαν οι πολίτες για να ανανεώσει τη θητεία του στο Δήμο Θεσσαλονίκης, και για να τους… εκδικηθεί δεν πήγε να καταθέσει στεφάνι στο Πολυτεχνείο.

 

} Όσοι είχαν πιστέψει ότι ο Αγγελούδης διεκδικεί το Δήμο Θεσσαλονίκης ως ανεξάρτητος, έφαγαν παπά και έπεσαν έξω στις εκτιμήσεις τους, γιατί ο νέος Δήμαρχος φρόντισε να τους διαψεύσει με τις πράξεις του.

} Στη γιορτή του Πολυτεχνείου, ο Αγγελούδης μαζί με τον εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ κατέθεσαν στεφάνι σφυχταγκαλιασμένοι αποδεικνύοντας τον πολιτικό χώρο στον οποίο ανήκει.

} Όσο για τους υποψηφίους εκείνους που ανήκουν στη Νέα Δημοκρατία αλλά συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιό του, τον λόγο έχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

 

} Γιατί να παραδώσω την έδρα ήταν η απάντηση του Κούλουγλου όταν του ζητήθηκε κάτι τέτοιο και συνέχισε λέγοντας πως θα πρέπει ο Κασελάκης να παραδώσει την Προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ και να επιστρέψει στο Μαϊάμι γιατί τα έχει κάνει μαντάρα.

 

} Νέα δημοσκόπηση δίνει προβάδισμα στη Νέα Δημοκρατία με ποσοστό 36%, δεύτερο κόμμα δίνει το ΠΑΣΟΚ με ποσοστό 12% και τρίτο τον ΣΥΡΙΖΑ με ποσοστό 11%.

} Αυτό σημαίνει ότι η Νέα Δημοκρατία προηγείται του ΣΥΡΙΖΑ 25% γεγονός που στρέφει τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ κατά του Κασελάκη.

 

} Σταθερά καταλληλότερος για Πρωθυπουργός στη πρώτη θέση με ποσοστό 47,7% βρίσκεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ακολουθεί ο Νίκος Ανδρουλάκης με ποσοστό 13,5% και τρίτος έρχεται ο Στέφανος Κασελάκης με ποσοστό 11,6%.

} Το 68% των ερωτηθέντων βλέπει διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ μετά τις τελευταίες εξελίξεις, και τις συνεχόμενες γκάφες που διαπράττει ο Κασελάκης.

} Δεν μπορούμε να μείνουμε άλλο, πρέπει να φύγουμε από αυτόν τον Βούρκο ου προκάλεσε η παρουσία του Κασελάκη στο ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε ο Νάσιος Ηλιόπουλος.

 

} Ο Ανδρουλάκης βιάστηκε να καβαλήσει το καλάμι, και αφού άφησε τον ΣΥΡΙΖΑ στην Τρίτη θέση, δήλωσε ότι στόχος του είναι να κερδίσει το ΠΑΣΟΚ τη Νέα Δημοκρατία.

 

} Κύριε Μητσοτάκη , κάντε επιτέλους τον Αυτιά υποψήφιο Ευρωβουλευτή να ηρεμήσει το παλικάρι αλλά να ησυχάσουμε κι εμείς δήλωσε ο Κασελάκης.

 

} Με διαφάνεια και λογοδοσία χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με την κοινωνία δήλωσε ο πρώην Υπουργός Θοδωρής Καράογλου.

 

} Η ΕΛΑΣ διαπίστωσε ότι παραπάνω από τους μισούς, απ΄ όσους εμπλέκονται με κλοπές και διαρρήξεις ανήκουν στους Ρομά η στους Γύφτους όπως το αποκαλούν οι πολίτες.

Σχόλια