Ο αργός Εκόγκ και ο λαθέρ Κουλιεράκης

 


 

Αν υπάρχει μια Ελληνική ομάδα από τις τέσσερις που έπαιζαν στην Ευρώπη, έπρεπε να κατακτήσει τη νίκη, αυτή χωρίς αμφιβολία ήταν ο ΠΑΟΚ.

} Ο ΠΑΟΚ είχε μια ακόμη πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στην Αμπερντίν , ισάξια με αυτή που είχε με τον Ολυμπιακό, δεν κατάφερε όμως να αξιοποιήσει τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε, με αποτέλεσμα να πάρει μόνο την ισοπαλία, φυσικά και την πρόκριση.

} Δυστυχώς, οι παίκτες δεν κατάφεραν να μετατρέψουν τις κλασικές ευκαιρίες σε γκολ, και ο ΠΑΟΚ να κατακτήσει μια ακόμη νίκη σε Ευρωπαϊκό παιγνίδι.

 

} Οι άλλες Ελληνικές ομάδες που είναι αλήθεια πως έπαιζαν με ισχυρούς αντιπάλους, δεν κατάφεραν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα.

 

} Σιγά-σιγά αλλά σταθερά ο ΠΑΟΚ άρχισε να δένει σαν ομάδα, και η μοναδική αδυναμία που υπήρχε αυτή τη στιγμή είναι μόνο στην άμυνα.

} Η Αμπερντίν έπαιξε καθαρά αμυντικά, και προσπάθησε να εκμεταλλευτεί την ταχύτητα των δύο επιθετικών της, και  κατάφερε να απειλήσει αρκετές φορές τον ΠΑΟΚ.

 

} Ο αργός Εκόγκ και ο άπειρος Κουλιεράκης επέτρεψαν στους επιθετικούς της αντίπαλης ομάδας να δημιουργήσουν ευκαιρίες από το πουθενά.

} Το κομμάτι αυτό πρέπει να απασχολήσει σοβαρά τον Λουτσέσκου, και να προσπαθήσει να θεραπεύσει το πρόβλημα πριν υπάρξουν και άλλες απώλειες.

 

} Επίσης, στο συγκεκριμένο παιγνίδι το δικό τους αρνητικό ρόλο έπαιξαν και δύο μαύρες… γάτες που εμφανίστηκαν στην Τούμπα.

} Φέτος για πρώτη φορά είδαμε στο χώρο των επισήμων του 3ου ορόφου τον Πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ Βαγγέλη Γαλατσόπουλο, αλλά και τον Ασλανίδη που κάποτε ήθελε να διοικήσει τον ΠΑΟΚ, να ανάβει τα τεράστια πούρα του το ένα μετά το άλλο και να γεμίζει καπνό όλη την κερκίδα.

 

} Πέρα από την ατυχία του ΠΑΟΚ, σημαντικό ρόλο για το γεγονός η ομάδα δεν έφτασε στη νίκη, έπαιξε και ο ανεπαρκής Αλβανός διαιτητής.

} Μπορεί η κατηγορία στην οποία αγωνίζεται ο ΠΑΟΚ να μην είναι ισάξια αυτής του Τσάμπιονς Λίγκ, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι θα πρέπει να υποβαθμίζεται τόσο πολύ από την UEFA, και να ορίζει διαιτητή από την Αλβανία.

 

} Σε ένα ακόμη παιγνίδι, αυτός που έκλεψε την παράσταση και δικαιολογημένα καταχειροκροτήθηκε από τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, ήταν ο Τάισον.

} Ο Βραζιλιάνος έδειξε στους συμπαίκτες αλλά και στους αντιπάλους του πως παίζεται το σύγχρονο ποδόσφαιρο, αλλά και πόσο χρήσιμος είναι στην ομάδα.

} Παρά την ηλικία του όργωσε όλο το γήπεδο, μοίρασε σωστά τι μπάλα, προσπάθησε με τις πάσες ακριβείας να αξιοποιήσει τους επιθετικούς της ομάδας, και πέτυχε ένα ψύχραιμο γκολ, ισοφαρίζοντας το αποτέλεσμα.

 

} Στο αυριανό παιγνίδι με τον Παναιτωλικό, δεν θα συμμετέχουν οι Μπάμπα γιατί είναι τραυματίας, και ο Τάισον που θα εκτίσει την ποινή μιας αγωνιστικής λόγω συμπλήρωσης καρτών.

 

} Δεν γνωρίζουμε αν οι νέοι παίκτες που απέκτησε η διοίκηση της ΚΑΕ θα βοηθήσουν αγωνιστικά την ομάδα.

} Θα πρέπει όμως να συγχαρούμε τη διοίκηση, γιατί λειτούργησε αθόρυβα και μεθοδικά, και κατάφερε να φέρει στην ομάδα τους παίκτες που ζήτησε ο Τακιανός.

Σχόλια