Τα ΄κανε μαντάρα η ξανθιά... 


Έστω και δύσκολα, ο μπασκετικός ΠΑΟΚ, κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στον Άρη, έχοντας πάλι απέναντί του τη διαιτησία.

} Η Ξανθιά διαιτητίνα, σε ένα ακόμη παιγνίδι έδειξε με τις αποφάσεις της ότι δεν συμπαθεί τον ΠΑΟΚ, και αυτό το διαπιστώσαμε ξεκάθαρα το Σάββατο το παλατάκι με αντίπαλο τον Άρη.

} Αφού σφύριξε φάουλ σε βάρος του Μαργαρίτη χωρίς να ακουμπήσει τον αντίπαλο, τιμώρησε τον ΠΑΟΚ με τεχνική ποινή γιατί ο παίκτης αγανακτισμένος έκανε το σταυρό του για την λανθασμένη απόφαση της Τσαρούχα.

 

} Το πάθος των παικτών του ΠΑΟΚ αλλά και η στήριξη που είχαν οι παίκτες από τις 5.000 περίπου φιλάθλους που παρά το κρύο βρέθηκαν στο παλατάκι, οδήγησαν την ομάδα σε νίκη.

} Δεν γνωρίζουμε ποιος κάνει τον Αρχηγό στην ομάδα του ΠΑΟΚ, καλό είναι όμως όταν οι διαιτητές αδικούν την ομάδα τους, να ζητήσουν εξηγήσεις από αυτούς.

} Δεν πειράζει να πάρουν κάποια τεχνική ποινή, φτάνει ο Αρχηγός να περάσει το μήνυμα, ότι οι διαιτητές πρέπει να σέβονται τον ΠΑΟΚ.

 

} Ο Παναγώτης Χορόζογλου που είναι έμπειρος και γνωρίζει πράγματα και καταστάσεις, πρέπει να βοηθήσει τη διοίκηση ενημερώνοντας τον Αντιπρόεδρο Βασίλη Τριλυράκη, ότι θα πρέπει οι παράγοντες που έχουν προσφέρει στο παρελθόν, να έχουν μια διαφορετική αντιμετώπιση.

 

} Στο παιγνίδι του Σαββάτου, εκτός από κάποιους παλιούς παράγοντες, το παρών έδωσα και κάποιοι παίκτες της ομάδας ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ.

 

} Ο Λουτσέσκου εντόπισε τους παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα αν αποκτηθούν, και περιμένει το πράσινο φως από τον Ιβάν Σαββίδη.

} Πρόκειται για έναν έμπειρο επιτελικό παίκτη που μπορεί να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή της ομάδας, και έναν αμυντικό που να μπορεί να αγωνιστεί τόσο στο κέντρο της άμυνας όσο και στην αμυντική δεξιά πλευρά.

} Στο αριστερό κομμάτι της άμυνας έχει καταξιωθεί ο Μπάμπα ο οποίος έχει κερδίσει με τις εμφανίσεις του την εμπιστοσύνη του Λουτσέσκου και την αγάπη του κόσμου.

 

} Ο Πογιέτ δήλωσε ότι δεν επιθυμεί να φύγει από την Εθνική ομάδα, και το επιχείρημα που χρησιμοποίησε για να δικαιολογήσει τη θέση του, είναι παραπάνω από αστείο.

} Ο λόγος που θέλει ο Πογιέτ να παραμείνει στο Εθνικό μας συγκρότημα είναι, ότι έχει προκαταβάλει το ενοίκιο του σπιτιού όπου μένει, μέχρι τον… Μάιο!

 

} «Είμαι εδώ για να στηρίξω τη νέα Τούμπα» δήλωσε ο νέος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέλιος Αγγελούδης.

 

} Η εμφάνιση του Κωνσταντέλια στο φιλικό με την Εθνική μας ομάδα, διέψευσε τον Πογιέτ και όσους είχαν επιφυλάξεις για το ποδοσφαιρικό ταλέντο του παίκτη του ΠΑΟΚ.

} Σειρά να καταλάβει την χρησιμότητα του παίκτη στην ομάδα τώρα έχει ο Λουτσέσκου, που εμφανίζεται διστακτικός όταν πρόκειται να τον χρησιμοποιήσει.

 

} Οι πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ υπάρχουν και άλλα ποδοσφαιρικά ταλέντα, που θα πρέπει να αξιολογηθούν από τους… ειδικούς.

} Ο Κομίνης, ο διαιτητής που στέρησε ένα πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ, συνεχίζει να προκαλεί λέγοντας ότι ήταν οφσάιτ το γκολ του Βαρέλα, γιατί ο Μαουρίσιο κινήθηκε προς την μπάλα.

} Μετά από πέντε περίπου χρόνια ο Κομίνης έδωσε εξηγήσεις για τη ζημιά προκάλεσε στο Ελληνικό ποδόσφαιρο ως διαιτητής.

Σχόλια