Γιατί μετά το Καραϊσκάκη, τόσο τραγική εμφάνιση με Παναιτωλικό;

 


 

 

Στο τελευταίο παιγνίδι πριν την διακοπή με τον Παναιτωλικό, ο ΠΑΟΚ έκανε ένα από τα χειρότερα μέχρι τώρα παιγνίδια του.

} Η εμφάνισή του ήταν τραγική, και αν ο Παναιτωλικός που στο δεύτερο ημίχρονο πίεσε πολύ τον ΠΑΟΚ δεν πέτυχε την ισοφάριση, αυτό οφείλεται σε άλλους παράγοντες.

 

} Όπως και σε προηγούμενο σχόλιό μας αναφερθήκαμε, η απουσία ορισμένων παικτών όπως του Κουλιεράκη του Μπάμπα  και του Τάισον και ειδικότερα του τρίτου ήταν εμφανής.

} Ο Τάισον έχει την ικανότητα παρά την ηλικία του, να αλωνίζει το γήπεδο, να δημιουργεί  αλλά και να σκοράρει όταν δημιουργούνται οι προϋποθέσεις.

} Χωρίς τη δική του παρουσία στην ομάδα ο Κωνσταντέλιας δείχνει να χάνει τον προσανατολισμό του, αλλά και τη στήριξη που του προσφέρει ο Τάισον όταν αγωνίζεται δίπλα του.

 

} Από το παιγνίδι με τον Παναιτωλικό στη Τούμπα της περασμένης αγωνιστικής, μπορεί να βγάλει κάποιος πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα.

 

} Σήμερα οι φίλαθλοι πρέπει να γεμίσουν το παλατάκι και να στηρίξουν την ομάδα τους στο δύσκολο παιγνίδι με τη Χάποελ του ΙΣΡΑΗΛ.

 

} Ο Πρώην Πρόεδρος της ΕΠΟ η Γκράν κάσα όπως είχε χαρακτηρίσει τον Γκιρτζίκη ο Μελισσανίδης με απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών κατηγορείται μαζί με άλλους τέσσερις για διάφορα αδικήματα που έχουν διαπράξει.

} Είναι διαχρονικές οι διάφορες κακουργηματικές πράξεις που έχουν διαπράξει οι διοικήσεις της ΕΠΟ, με αποτέλεσμα να έχει χαθεί κάθε είδους αξιοπιστίας.

 

} Κάποιος πρέπει να φροντίσει να περιορίσει τον τεχνικό της ομάδας Βόλεϊ του ΠΑΟΚ να κάνει δηλώσεις, γιατί με τις ανοησίες που εκστομίζει εκνευρίζει τον κόσμο.

}Δεν μπορεί να εμφανίζεται ο Μιλεκόνσκι μετά από τρείς ήττες της ομάδας και να κάνει όλες αυτές τις ανεξήγητες δηλώσεις, προκαλώντας τον κόσμο.

 

} Το Σάββατο ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στο παλατάκι τον Άρη, και το παιγνίδι θα το διαιτητεύσουν οι Τσαρούχα, Πιτσίλκας, Θεονάς.

} Ο ΠΑΟΚ υποφέρει από τη διαιτησία, και μετά τον οπαδό του Άρη Πουρσανίδη που όλα τα… ανθρώπινα λάθη τα κάνει σε βάρος του Δικεφάλου υπάρχει η Τσαρούχα που βαδίζει στον ίδιο δρόμο.

} Η διοίκηση της ΚΑΕ πρέπει το συγκεκριμένο θέμα της διαιτησίας να το αντιμετωπίσει αποτελεσματικά και με γενναιότητα, γιατί μόνο έτσι θα προστατέψει την ομάδα.

 

} Δεν νομίζω πως χρειάζεται καμιά αμφιβολία, ότι το Σάββατο το παλατάκι θα είναι γεμάτο και οι φίλαθλοι θα στηρίξουν την ομάδα τους με τον μοναδικό τρόπο που αυτοί ξέρουν και μπορούν.

} Ο Άρης κατάφερε μέσα στο Αλεξάνδρειο να πέφτουν κορμιά, να παίζουν ιδιαίτερα σκληρά και να έχουν την ανοχή της διαιτησίας.

Σχόλια