ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Ο Τσίπρας περιμένει τη στραβή για να επανέλθει στο προσκήνιο...

  

Όπως ήταν αναμενόμενο, η παρουσία του Κασελάκη προκάλεσε αναταράξεις στο ΣΥΡΙΖΑ, και σιγά-σιγά τον οδηγεί σε διάλυση.

} Στη συγκέντρωση ακούστηκαν αρκετές φωνές στήριξης προς τον Πρόεδρο, αλλά ακούστηκαν και εκείνες που πρότειναν στον Κασελάκι να πάει στο Μαϊάμι και να αφήσει ήσυχο το ΣΥΡΙΖΑ.

 

} Ο ΣΥΡΙΖΑ διαλύεται έλεγε παλιό στέλεχος προσθέτοντας ότι ο Κασελάκης δεν μπορεί να σώσει ούτε τον Τάϊλερ.

} Φεύγω δεν μπορώ να ακούω όσα λέει ο Κασελάκης είπε ο Βίτσας στην κεντρική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, δείχνοντας την αρνητική του θέση προς τον λαλίστατο  Πρόεδρο.

 

} Θεωρούμε, ότι όλη αυτή η κατάσταση εξυπηρετεί τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος αφού καθαρίσει η εικόνα στο ΣΥΡΙΖΑ θα επιστρέψει στην ενεργό δράση.

} Διότι κάνουν σοβαρό λάθος όσοι πιστεύουν, ότι ο Τσίπρας έχει κρεμάσει τα πολιτικά του Παπούτσια, γιατί εμείς πιστεύουμε ότι ο Αλέξης περιμένει την ευκαιρία να δηλώσει παρών.

 

} Ο Κυριάκος Μητσοτάκης γνωρίζει πόσο αρνητικά επηρεάζουν η συνεχώς αυξανόμενες τιμές των προϊόντων στα σούπερ μάρκετ, και προσπαθεί να βρει λύσεις προκειμένου να ανακουφίσει τους πολίτες.

} Αυτό είναι το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Κυβέρνηση, και ο Πρωθυπουργός  κάνει ότι μπορεί να το θεραπεύσει.

 

} Οι πιθανότητες να είναι υποψήφιος  στις Ευρωεκλογές ο Αυτιάς είναι πολύ μεγάλες, αυτό όμως ελάχιστα ενοχλεί τον εκλεγμένο για δύο θητείες Θοδωρή Ζαγοράκη.

} Ο Μακεδόνας Ευρωβουλευτής  έχει μια εξαιρετική παρουσία όλα αυτά τα χρόνια στην Ευρωβουλή, και μόνο τυχαίο δεν είναι εκτιμάται από όλους τους συναδέλφους του ανεξάρτητα από την κομματική τους θέση.

 

} Το γραφείο στη Θεσσαλονίκη του Θοδωρή Ζαγοράκη λειτουργεί παραπάνω από ικανοποιητικά, και καθημερινά δέχεται πολιτικούς του φίλους.

} Ο Ζαγόρ είναι συμπαθείς σε όλη την Ελλάδα, και από την Αλεξανδρούπολη μέχρι την Καλαμάτα και την Κρήτη έχει τη στήριξη των πολιτών.

 

} Η Παθολόγος-Ογκολόγος Σοφία Μπάκα ανήκει στη κατηγορία των νέων Γιατρών που την προτιμούν οι ασθενείς για πολλούς και σοβαρούς λόγους.

} Το Πελατολόγιο των ασθενών της συνεχώς μεγαλώνει, και αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι, αφού η φήμη της έχει ξεπεράσει της σύνορα της Πόλης.

 

} Σημαντικό ρόλο για την επιτυχημένη πορεία της Σοφίας Μπάκα παίζει η Γραμματέας της Πελαγία, η οποία κερδίζει τους πελάτες με την άψογη συμπεριφορά της.

} Και όμως το σύστημα εμποδίζει τη Σοφία Μπάκα  να ακολουθήσει Πανεπιστημιακή Καριέρα, και ας διαθέτει τεράστια προσόντα ώστε να κατακτήσει τον Πανεπιστημιακό τίτλο.

Σχόλια