Με τον αέρα της τεσσάρας στο Καραϊσκάκη

 Με τον αέρα της μεγάλης νίκης στον Πειραιά, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα την Αμπερντίν , και θα προσπαθήσει να ξεπεράσει το εμπόδιο της ομάδας της Σκωτίας.

} Μπορεί ο τεχνικός της Αμπερντίν να προχώρησε σε κάποια προκλητική κίνηση, ο Λουτσέσκου την απάντηση θα του την δώσει σήμερα στην Τούμπα.

} Το γήπεδο χωρίς καμιά αμφιβολία θα είναι γεμάτο, και οι φίλαθλοι θα χαρούν μια ακόμη νίκη Ευρωπαϊκή νίκη.

 

} Όσοι θεωρούσαν εξαφανισμένο τον Ιβάν Σαββίδη, οι πρόσφατες δηλώσεις του για το γήπεδο και το Αθλητικό Κέντρο στην Θέρμη, πρέπει να τους έδωσε την απάντηση.

 

} Είναι ενθαρρυντικό το γεγονός, ότι ο Λουτσέσκου άρχισε να αξιοποιεί και παίκτες που για πολλούς ήταν ξεγραμμένοι από τον ΠΑΟΚ.

} Στο παιγνίδι με τον Ολυμπιακό, ένας τέτοιος παίκτης ο Αυστριακός Μούργκ, είχε μια εξαιρετικά καλή εμφάνιση και βοήθησε την ομάδα του να φτάσει σε αυτή  τη πολύ μεγάλη νίκη.

 

} Από τη μεγάλη νίκη του Γ. Καραϊσκάκης απέναντι στον Ολυμπιακό, διαπιστώσαμε ότι μετά την επιτυχία του πρώτου γκολ, ο ΠΑΟΚ εν κλείστηκε πίσω όπως έκανε παλαιότερα, αλλά συνέχισε να προσπαθεί και αυτό τον βοήθησε να φτάσει στη μεγάλη νίκη.

 

} Για το σημερινό παιγνίδι του ΠΑΟΚ με την Αμπερντίν, η UEFA όρισε διαιτητή τον 33χρονο Αλβανό Γιουτζίν Τζάγια.

} Αλβανοί είναι και οι βοηθοί όπως και ο 4ος, ενώ για το VAR ορίστηκε ο Ιταλός Ντανιέλ Κιφι, προκειμένου να ισορροπήσουν την κατάσταση.

 

} Θυμάστε πόσο κυνηγήθηκε ο ΠΑΟΚ για την περιβόητη πολυϊδιοκτησία από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού;

} Ο Πρόεδρος της ΕΕΑ που… συμπτωματικά είναι κουμπάρος του Αυγενάκη Τζουμάκης, όπως και ο Αρκούδης με τα 12 μέλη κλήθηκαν για παράβαση καθήκοντος.

 

} Ο προπονητής της ομάδας Βόλεϊ του ΠΑΟΚ που μέχρι τώρα μετράει δύο ήττες με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στο παλατάκι έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες και δήλωσε πως αισθάνεται χαρούμενος αλλά δεν μας εξήγησε γιατί.

 

} Αθόρυβα αλλά αποτελεσματικά, ο Πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ  φρόντισε μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα να λύσει δύο προβλήματα σοβαρά της ομάδας.

} Εντοπίστηκε συμφωνήθηκε και έρχεται ο ψηλός για να καλύψει τη θέση του τραυματία ΜακΝις στην ομάδα.

 

} Εκτός από τον ψηλό η διοίκηση της ΚΑΕ προχώρησε και στην απόκτηση ενός ακόμη παίκτη που θα βοηθήσει την ομάδα στο σκοράρισμα.

} Πρόκειται για τον Κένταλ Σμίθ, για τον οποίο οι πληροφορίες λένε πως είναι ένας ικανός σουτέρ, και ο ΠΑΟΚ έκανε μια εύστοχη επιλογή.

} Ο τρόπος που ενήργησε η διοίκηση της ΚΑΕ για την  απόκτηση των δύο νέων παικτών ήταν ιδανικός, και της αξίζουν συγχαρητήρια.

 

} Μετά την ομάδα μπάσκετ ατυχία χτύπησε και την ομάδα Βόλεϊ του ΠΑΟΚ με τον τραυματισμό του Ρούσο που οδεύει προς αντικατάσταση.

 

Σχόλια