Όλα τα μάτια στραμμένα στο Σαββατιάτικο ΠΑΟΚ-Άρης...

 


 

 

Στο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου, κανείς δεν γνώριζε αν χωρίς να γίνουν σοβαρές μεταγραφές στον ΠΑΟΚ, η ομάδα μπορούσε να έχει αυτή την ικανοποιητική αγωνιστική πορεία.

} Σιγά-σιγά όμως, οι νέοι παίκτες άρχισαν να αποκτούν την απαραίτητη εμπειρία και έχοντας την βοήθεια των έμπειρων παικτών της ομάδας έδειξαν ότι διαθέτουν αρκετά μεγάλο ποδοσφαιρικό ταλέντο.

 

} Θα ήταν παράλειψή μας να μην αναφέρουμε το σημαντικό ρόλο που παίζουν ορισμένοι ξένοι παίκτες και ειδικότερα ο Τάισον.

} Παρά τα γεμάτα χρόνια του ο Βραζιλιάνος εμφανίζεται σε κάθε παιγνίδι όλο και καλύτερος, και αποτελεί βασικό στέλεχος στο κορμό της ομάδας.

} Μακάρι να υπήρχαν στην ομάδα μερικοί ακόμη με τη διάθεση και το πάθος του Τάισον να προσφέρουν γεγονός που κάνει τον Βραζιλιάνο παίκτη αγαπητό στους φιλάθλους.

 

} Σπουδαία νίκη πέτυχε η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ επί της αντίστοιχης ομάδας Χάποελ Ιερουσαλήμ, που αποτελεί ισχυρό αντίπαλο.

} Η νίκη αυτή θα βοηθήσει ψυχολογικά τους παίκτες εν όψει του αγώνα με τον Άρη το Σάββατο στο παλατάκι.

 

} Ο ΠΑΟΚ έχοντας τη στήριξη των φιλάθλων μπορεί να κατακτήσει τη νίκη, φτάνει οι παίκτες του Δικεφάλου να αγωνιστούν με πάθος, και η διαιτησία να μην επιτρέψει στους παίκτες του Άρη το σκληρό παιγνίδι.

} Το ενδιαφέρον των φίλων του ΠΑΟΚ για το παιγνίδι του Σαββάτου με τον Άρη στο Παλατάκι είναι πολύ μεγάλο, με τα εισιτήρια να έχουν ήδη εξαντληθεί.

 

} Πρώην παράγοντες που μέχρι τώρα απείχαν από  τις αγωνιστικές εκδηλώσεις της ομάδας, εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους για το παιγνίδι του Σαββάτου.

} Επίσης, αρκετοί παίκτες της ομάδας ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ θα δώσουν το παρών στο παλατάκι αύριο για να βοηθήσουν τους παίκτες του Δικεφάλου να πάρουν τη νίκη.

 

} Αυτοί που προκαλούν  ανησυχία στη διοίκηση του ΠΑΟΚ είναι οι διαιτητές του αγώνα, και θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί πριν δημιουργήσουν ανεπιθύμητες καταστάσεις.

 

} Οι πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι ο Ιβάν Σαββίδης εμφανίζεται αποφασισμένος να προχωρήσει στην απόκτηση κάποιων παικτών που κρίνονται απαραίτητοι στην ομάδα.

} Εκτός από τον παίκτη που θα έχει ηγετικό ρόλο και θα αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να αποκτηθεί ένας αμυντικός που θα αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας, αλλά και έναν γρήγορο παίκτη που θα καλύψει το δεξί αμυντικό άκρο της ομάδας.

 

} Ο Πρόεδρος της ΚΑΕ Θανάσης Χατζόπουλος έχει τη διάθεση να προχωρήσει στην ενίσχυση της ομάδας με την απόκτηση ενός καταξιωμένου παίκτη που τον έχει προτείνει ο Τακυανός, προτεραιότητα γι αυτόν όμως είναι να απαλλάξει την Εταιρία από το βάρος των χρεών που άλλοι έχουν δημιουργήσει.

 

} Αυτόν τον Μελικόνσκι τον προπονητή της ομάδας Βόλεϊ του ΠΑΟΚ, ποιος θα αποφασίσει να τον κλείσει το στόμα και να σταματήσει να προκαλεί τον κόσμο με τις ανοησίες που εκστομίζει;

} Όταν η ομάδα μετράει τρεις συνεχόμενες ήττες, ένας σοβαρός προπονητής αυτό που έχει να κάνει είναι να το βουλώσει και όχι να κελαηδάει στα μέσα ενημέρωσης.

Σχόλια