Ο παλιός, γνώριμος, κακός εαυτός του ΠΑΟΚ...

 

 Ο ΠΑΟΚ θυμήθηκε τον παλιό κακό εαυτό του, έκανε ένα από τα χειρότερα παιγνίδια στο πρωτάθλημα με αντίπαλο τον Παναιτωλικό, και στο δεύτερο ημίχρονο κινδύνεψε να δεχθεί την ισοφάριση.

} Η ομάδα εμφάνιση αρκετές αδυναμίες, ειδικότερα στην αμυντική γραμμή, και δέχθηκε ένα γκολ από την πιο αναποτελεσματική και ουραγό ομάδα του πρωταθλήματος.

} Η εμφάνιση του Δικεφάλου απογοήτευσε τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο, και δεν ήταν λίγες οι φορές που ζήτησαν ευθύνες από τον Λουτσέσκου για τις επιλογές του.

 

} Τι ήταν εκείνο που έκανε τους παίκτες του ΠΑΟΚ να έχουν μια τόσο μέτρια εμφάνιση με μια μικρομεσαία ομάδα μέσα στην Τούμπα;

} Έχουν καβαλήσει το καλάμι, θεώρησαν το παιγνίδι με τον Παναιτωλικό εύκολο, η δεν είχαν το ανάλογο κίνητρο;

 

} Απέναντι στον αδύναμο Απόλλων Πατρών, ο Τακιανός έκανε ότι μπορούσε να οδηγήσει την ομάδα σε ήττα, τελικά όμως δεν τα κατάφερε.

} Δεν τα κατάφερε γιατί οι δύο νέοι  παίκτες που αποκτήθηκαν πρόσφατα και ειδικότερα ο ψηλός, είχαν διαφορετική άποψη από τον τεχνικό του ΠΑΟΚ.

 

} Κανείς δεν ισχυρίστηκε ότι η φετινή ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ διαθέτει παίκτες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν την ομάδα τους σε κάποιες διακρίσεις.

} Κανείς όμως δεν μπορεί να εξηγήσει, πως είναι δυνατόν ο Τακιανός να χρησιμοποιεί τον 42χρονο Μαργαρίτη και να το δίνει αρκετό χρόνο συμμετοχής, όταν η εμφάνισή του ήταν τραγική από κάθε άποψη.

} Όταν ο Τακιανός διαπίστωσε ότι ο Μαργαρίτης βρίσκεται εκτός κλίματος, θα έπρεπε να τον προστατέψει και να μην τον χρησιμοποιήσει.

 

} Την τρίτη ήττα γνώρισε και η ομάδα Βόλεϊ του ΠΑΟΚ από τον Μίλωνα αυτή τη φορά, προκαλώντας ανησυχία στους φιλάθλους.

} Δεν υπάρχει καμιά απολύτως αμφιβολία, ότι η ομάδα σχεδιάστηκε λανθασμένα, και θα πρέπει ο ΠΑΟΚ να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές, γιατί μόνο έτσι μπορεί να αλλάξει η αγωνιστική εικόνα της.

} Μπορεί ο τραυματισμός του Ρούσου να επηρέασε την αγωνιστική τα της ομάδας, δεν πιστεύουμε όμως ότι αυτό είναι το μοναδικό πρόβλημα.

 

} Ιδιαίτερη τηλεφωνική επικοινωνία είχε ο Ιβάν Σαββίδης με τον  Λουτσέσκου, και μεταξύ των άλλων συζητήθηκε και η ενίσχυση της ομάδας.

} Το πρόβλημα βρίσκεται στην αμυντική γραμμή, και οι προσπάθειες θα ενταθούν προκειμένου να βρεθούν οι παίκτες που θα ενισχύσουν την άμυνα της ομάδας.

} Ένας παίκτης που να αντικαταστήσει τον Εκόνγκ, και ένας για την δεξιά αμυντική πλευρά της ομάδας κρίνονται απαραίτητοι, και προς αυτή την κατεύθυνση θα κινηθούν οι αρμόδιοι του ΠΑΟΚ.

 

} Τηλεφωνική επικοινωνία είχε ο Ιβάν Σαββίδης και με τον Γενικό Διευθυντή της ΠΑΕ Μάκη Γκαγκάτση, τον οποίο εμπιστεύεται απόλυτα ο ηγέτης του ΠΑΟΚ.

} Η ομάδα αποκτά την απαραίτητη συνοχή που χρειάζεται, και πολύ σύντομα θα παίζει την καλύτερη μπάλα στο πρωτάθλημα.

Σχόλια