ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Κάποιος να θυμίσει στον Κασσελάκη ότι ο Μπαρουφάκης του Σύριζα φέσωσε την Ελλάδα με 80 δισ...

 


 


Είναι δύσκολο να υπάρχει σε αυτό το κόμμα η περηφάνια των ανθρώπων της αριστεράς, με ηγέτη τον Κασελάκη δήλωσε ο Τσακαλώτος.

} Ο… Εφοπλιστής από την Αμερική που κουβαλάει ένα τόσο σοβαρό κουσούρι και ήρθε να Κυβερνήσει την Ελλάδα, θα τα κάνει μαντάρα και θα διαλύσει τον ΣΥΡΙΖΑ ψιθύρισε κάποιο παλιό στέλεχος του κόμματος.

 

} Τι δουλειά έχω εγώ με αυτούς που λεηλάτησαν τα χρήματα του Ελληνικού Λαού, ήταν η απάντηση του Κασελάκη όταν κλήθηκε να παραστεί στην εκδήλωση του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη.

} Η δήλωση αυτή του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ όπως ήταν αναμενόμενο, προκάλεσαν διάφορα αρνητικά σχόλια που θα τον στιγματίσουν .

 

} Ακόμη και ο Βαγγέλης Βενιζέλος ασχολήθηκε με τον Κασελάκη σχολιάζοντας την δήλωσή του με τον πλέον καυστικό τρόπο.

 

} Είναι ανάγκη για ριζική αναδιοργάνωση των Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας, δήλωσε ο Υφυπουργός Υγείας Δημήτρης Βαρτζόπουλος.

}Οι πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι ο Χρυσοχοίδης δείχνει ιδιαίτερη εκτίμηση στο πρόσωπο του Δημήτρη Βαρτζόπουλο και την ανάλογη εμπιστοσύνη.

 

} Ο Κασελάκης αγαπητέ μου έχει επενδύσει στον Παππά και στον Πολάκη, και αυτή θα τον οδηγήσουν σε λάθος αποφάσεις και στην αποτυχία γενικότερα.

 

} Κορονοιός, Πυρκαγιές, Τέμπη, πλημμύρες, ακρίβεια και τώρα η έκρηξη στην Παλαιστίνη, είναι μερικά από τα σοβαρά θέματα που πρέπει να αντιμετωπίσει η σημερινή Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

} Μέχρι τώρα όλα τα παραπάνω θέματα τα έχει αντιμετωπίσει η Κυβέρνηση με την απαραίτητη επιτυχία, ανεξάρτητα αν κάποιοι… προοδευτικοί της αριστεράς έχουν διαφορετική άποψη.

} Σε όλα τα παραπάνω θέματα, το θέμα που απασχολεί περισσότερο τους πολίτες είναι η ακρίβεια, και αυτό προσπαθεί να το αντιμετωπίσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης όσο καλύτερα γίνεται.

 

} Αγαπητέ μου, οι πολίτες κρατούν τις αποστάσεις από τους δημοσιογράφους, γιατί οι περισσότεροι αν όχι όλοι, ασχολούνται με τον τζόγο και τις κληρώσεις μέσω των Καναλιών που εργάζονται.

} Προσπαθούν να προκαλέσουν το ενδιαφέρον των πολιτών κληρώνοντας μετρητά μέχρι και αυτοκίνητα, γιατί η αξιοπιστία τους σχετικά με την είδηση έχει βαρέσει κόκκινο.

 

} Με αρκετή καθυστέρηση ο Δήμαρχος Καλαμαριάς αντιλήφθηκε τα λάθη που έχει διαπράξει, μόνο που τώρα είναι αργά για… δάκρυα.

Σχόλια