Στο σκαμνί Γκιρτζίκης και άλλοι τρεις: 4 εκ. ευρώ διπλοπληρώθηκαν σε εταιρεία!!

 


 

 

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών με το υπ’ αριθμ. 2232 βούλευμα απεφάνθη ότι πρέπει να οδηγηθούν σε δίκη 4 παράγοντες της ΕΠΟ για το αδίκημα της κακουργηματικής απιστίας, όπως αποκάλυψε η "Δίκη στο Open".

Ο πρώην πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γιώργος Γκιρτζίκης, ο πρώην ταμίας Χρήστος Καραβασίλης, ο πρώην εκτελεστικός γραμματέας Παυσανίας Παπανικολάου και ο προϊστάμενος του λογιστηρίου Γιάννης Θεοφίλου θα καθίσουν στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών. 

Η υπόθεση άνοιξε τον Ιούλιο του 2017 από την αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Βιργινία Σακελλαροπούλου και διερευνήθηκε από δύο τακτικούς ανακριτές, τον Παναγιώτη Γκιόκα και την Αννα Γαρατζιώτη. 

Το βούλευμα περιλαμβάνει στοιχεία που σχετίζονται με τη διασπάθιση χρήματος στην ΕΠΟ. 

Η δικογραφία ενοποιήθηκε με την υπόθεση «Travel Plan», όπου η Ομοσπονδία εμφανίζεται να πληρώνει δύο φορές μια οφειλή της τάξεως των 3.822.762,12 ευρώ! 

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών έκανε δεκτή την πρόταση του εισαγγελέα Γιώργου Λαΐνη ώστε να γίνει κατηγορία για τους 4 παράγοντες της ΕΠΟ, ενώ απάλλαξε οριστικά και αμετάκλητα άλλα 19 άτομα που διερευνήθηκαν.

Σχόλια