Ο Λουτσέσκου έβαλε "χέρι" στον Άγγελο που πήγε στην προπόνηση στο Ελσίνκι με τις ... φόρμες!!

 


 

Παρά τις λανθασμένες επιλογές του Λουτσέσκου σε ένα ακόμη παιγνίδι, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει τη νίκη και μάλιστα με ανατροπή στο Ελσίνκι.

} Η επιμονή του Λουτσέσκου να χρησιμοποιεί τον Μούργκ και να αφήνει έξω τον Κωνσταντέλια, άρχισε να εξοργίζει τον κόσμο, που τον στολίζει με διάφορα επίθετα.

} Βέβαια, υπάρχουν και εκείνοι που επειδή παίρνει θετικά αποτελέσματα η ομάδα, δικαιολογούν τα λάθη του Ρουμάνου τεχνικού.

 

} Σοβαρό επεισόδιο υπήρξε ανάμεσα στον Λουτσέσκου και τον Άγγελο Αναστασιάδη που κατέβηκε στο γήπεδο με φόρμες να παρακολουθήσει την προπόνηση της ομάδας στη Φιλανδία, χωρίς να πάρει την έγκριση από τον Ρουμάνο τεχνικό του ΠΑΟΚ.

} Στην παρατήρηση του Λουτσέσκου προς τον Αναστασιάδη για την παρουσία του μέσα στο γήπεδο εν ώρα προπόνησης της ομάδας, ο Άγγελος απάντησε πως είναι Αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ.

} Ένας Αντιπρόεδρος κάθεται στην κερκίδα και δεν έχει καμιά σχέση με τον χώρο που πραγματοποιείται η προπόνηση ήταν η απάντηση του Λουτσέσκου.

 

}Αρκετοί είναι αυτοί που προσπάθησαν να σκεπάσουν το επεισόδιο αλλά δεν τα κατάφεραν, γιατί υπάρχουν ακόμη έντιμοι δημοσιογράφοι που σέβονται τους αναγνώστες και θέλουν να τους λένε την αλήθεια.

 

} Όταν η ομάδα αγωνίζεται εκτός έδρας και ειδικότερα στο εξωτερικό, τότε οι φίλαθλοι μαθαίνουν ποια είναι η διοίκηση του ΠΑΟΚ.

} Την αποστολή στη Φιλανδία συνόδευσαν και οι… Αντιπρόεδροι της διοίκησης, Δημοκράτης Παπαδόπουλος, Άγγελος Αναστασιάδης, Βασίλης Χατζηαποστόλου, Γιάννης Δημογιάννης, οι Γιατροί Περικλής Παπαδόπουλος και Γιάννης Γιγής, όπως και ο Μάκης Γκαγκάτσης με τον Κυριάκο Κυριάκου.

 

} Οι λανθασμένες επιλογές του Αρχιδιαιτητή στέλνουν το Μπένετ στο σπίτι όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της ΕΠΟ Μπαλτάκος.

} Είναι γεγονός και αυτό κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει, ότι η τραγική διαιτησία του Παπαπέτρου στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, βοήθησε στο ξήλωμα του Μπένετ.

 

} Βαριά ήττα υπέστη η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ από τον Κολοσσό της Ρόδου σε φιλικό παιγνίδι που πραγματοποιήθηκε στο παλατάκι.

} Ορισμένοι εκμεταλλευόμενοι την ήττα της ομάδας, πίστεψαν πως βρήκαν την ευκαιρία να βγάλουν χολή σε βάρος της διοίκησης αλλά και της τεχνικής ηγεσίας.

 

} Δεν είχαν την υπομονή όλοι αυτοί οι… καλοί ΠΑΟΚτσήδες να περιμένουν την έναρξη του πρωταθλήματος, και τότε να ασκήσουν την κριτική τους.

} Βιάστηκαν να βγάλουν τα αποθεμένα τους σε βάρος πιθανόν κάποιων μελών της διοίκησης.

 

} Με ανακοίνωση η ΠΑΕ ΠΑΟΚ καλεί τους φιλάθλους να μην ταξιδέψουν την Κυριακή στα Γιάννενα, γιατί υπάρχει αυστηρή απαγόρευση της ΕΛ-ΑΣ για μετακίνηση φιλάθλων.

} Η ποιότητα του Ντεσπόντοφ φάνηκε από την πρώτη εμφάνισή του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και συνεχίστηκε και στην Φιλανδία στο παιγνίδι με την Ελσίνκι.

Σχόλια