ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Αρχίσανε να κελαηδάνε στον Σύριζα!!

  

Με την εκλογή του Κασελάκη στην Προεδρία, ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε το ηθικό πλεονέκτημα , γιατί θα έχει αρχηγό έναν γκέι.

} Ακόμη δεν εξελέγη ο Κασελάκης, και άρχισαν κάποια στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να κελαηδούν να λένε διάφορα καθόλου ευχάριστα για τον νέο Πρόεδρο.

 

} Ο Κασσελάκης είναι μεταβατικός Αρχηγός και γελάει όλη η χώρα για τον τζογαδόρο της πολιτικής δήλωσε ο Τζουμάκας.

} Ο ΣΥΡΙΖΑ πέθανε και σήμερα μετεξελίχθηκε από ροκ συγκρότημα σε ελαφρύ ποπ, δήλωσε ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κούλογλου.

 

} Ο Κασσελάκης εκπροσωπεί πολύ χαμηλού επιπέδου ανθρώπους ξαναχτύπησε δηλώνοντας ο Αλέξης Κούγιας.

} Το πρώην μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Τσακνάκης δήλωσε ότι αποχωρεί γιατί δεν μπορεί να παραμείνει ούτε μία ώρα με τον Κασσελάκη Πρόεδρο.

 

} Ο νέος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ευχαρίστησε τους γονείς του, τον αδελφό του και όλους τους συγγενείς, ειδικότερα όμως ευχαρίστησε τη δική του… οικογένεια όπως χαρακτηριστικά είπε, τον Τάιλερ και τη σκυλίτσα.

} Το ερώτημα είναι, αν αυτός ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ που κουβαλάει τόσο σοβαρά κουσούρια, μπορεί να εκπροσωπεί την Ελλάδα.

 

} Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Μυλόπουλος  έστειλε επιστολή στον Διευθυντή της ΕΡΤ 3, με την οποία ζητάει να προκληθεί ντιμπέιτ ανάμεσα στους υποψηφίους.

} Γιατί όμως ο κ. Μυλόπουλος δεν απευθύνθηκε ο ίδιος στους υποψηφίους κάνοντας γνωστό το αίτημά του, αλλά χρησιμοποίησε την ΕΡΤ3;

} Μήπως το έκανε για λόγους εντυπώσεων είναι το δικό μας ερώτημα, γιατί με αυτόν τον τρόπο ήθελε ο Μυλόπουλος να κάνει αισθητή την παρουσία του;

 

} Καλά θα κάνει ο Μυλόπουλος το ντιμπέιτ να το κάνει με τους πολίτες, και να αφήσει αυτά τα τεχνάσματα που δεν έχουν κανένα νόημα.

} Σχετικά με τον Απόστολο Τζιτζικώστα, το ντιμπέιτ ο Απόστολος το κάνει κάθε μέρα απευθυνόμενος στους πολίτες στους ποίους δείχνει τον απαραίτητο σεβασμό.

 

} Όπως έχουμε αναφερθεί και σε παλαιότερο σχόλιό μας, κάποιοι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι χρησιμοποιούν το όνομα του Θοδωρή Ζαγοράκη, προκειμένου  να εισπράξουν τη συμπάθειά τους.

} Καλά θα κάνουν όλοι αυτοί οι απατεώνες να βγάλουν τον σκασμό, γιατί ο Ζαγόρ δεν έχει εξουσιοδοτήσει κανέναν να τον εκπροσωπεί.

 

} Υπάρχει οργανωμένο σχέδιο δολιοφθοράς σε βάρος του υποψηφίου Δημάρχου Καλαμαριάς, να σχίζουν τις αφήσεις και άλλο υλικό του Γιάννη Δαρδαμανέλη.

} Οι Δημότες Καλαμαριάς  εμφανίζονται εξοργισμένοι από την απαράδεκτη αυτή συμπεριφορά τους, και δείχνουν μεγαλύτερο σεβασμό στον Γιάννη Δαρδαμανέλη.

 

} Όσο ο Γιάννης Δαρδαμανέλης θα αυξάνει τη διαφορά, τόσο κάποιοι θα προσπαθούν να τον εμποδίσουν να κόψει πρώτος το βήμα, οι πολίτες όμως έχουν διαφορετική άποψη και τον στηρίζουν με μεγαλύτερο φανατισμό.

Σχόλια