Με τον Βόλο λέτε να δούμε πάλι κάνα περίεργο...ροτέισον από τον Λουτσέσκου;

 


 

 

 

Η νίκη του ΠΑΟΚ στα Γιάννενα θα σκεπάσει τα τραγικά λάθη που διέπραξε σε ένα ακόμη παιγνίδι ο Λουτσέσκου.  Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ που αρέσκεται να προβαίνει συχνά στα ροτέισον, διέπραξε σοβαρά λάθη στις επιλογές του και αν δεν τα πλήρωσε, αυτό οφείλεται στο ταλέντο κάποιων παικτών της ομάδας.

} Το παιγνίδι στα Γιάννενα το θεώρησε τόσο εύκολο ο Λουτσέσκου, ώστε να κατεβάσει μια περίεργη αρχική ενδεκάδα, χρησιμοποιώντας παίκτες που ποτέ δεν έπαιξαν μαζί;

 

} Με πια λογική ο Ρουμάνος τεχνικός χρησιμοποίησε τον Κεντζιόρα και τον Νάσμπεργκ στην αμυντική γραμμή της ομάδας, όταν είναι γνωστό ότι δεν διαθέτουν τα ανάλογα προσόντα για να ανταποκριθούν στο ρόλο τους;

} Αλλά και όταν ακόμη σε κάθε στημένη φάση ο ΠΑΟΚ κινδύνευε να δεχθεί γκολ γιατί οι παίκτες του ΠΑΣ είχαν υπεροπλία στο ψηλό παιγνίδι, ο Λουτσέσκου καθυστέρησε αρκετά να το καταλάβει.

 

} Οι φίλαθλοι και όσοι σκαμπάζουν από ποδόσφαιρο άρχισαν να ηρεμούν, όταν ο Λουτέσκου με αρκετή καθυστέρηση επιστράτευσε τον Κουλιεράκη και έβαλε σε τάξη τους ψηλούς του ΠΑΣ.

} Ευτυχώς, το λανθασμένο ροτέισον του Λουτσέσκου δεν στοίχησε στο ΠΑΟΚ, και αυτό οφείλεται  χάρη στο ταλέντο ορισμένων παικτών της ομάδας του Δικεφάλου.

 

} Η Πατρική αγάπη του Τάισον προς τον Κωνσταντέλια αλλά και η αναγνώριση του Βραζιλιάνου το ταλέντο του νεαρού.

 

} Μετά το θρίαμβο επί της ΑΕΚ, η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ καίτοι ήταν κουρασμένη, πέτυχε μια ακόμη σημαντική νίκη επί του Προμηθέα Πατρών με 76-64.

} Βεβαίως και πρόκειται για φιλικά παιγνίδια, αυτό όμως δεν μπορεί να διαγράψει την πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας που δείχνει ότι στη φετινή αγωνιστική περίοδο, η πορεία του ΠΑΟΚ θα είναι αρκετά καλή.

 

} Η Γιουβέντους μπορεί να σκέφτεται τον Κουλιεράκη, ο Λουτσέσκου όμως τον θεωρεί άπειρο και χρησιμοποιεί τους… έμπειρους Νάσμπεργκ και Κετζιόρα.

 

} Την Τετάρτη ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα τον Βόλο, και η δική μας ανησυχία είναι, μήπως ο Λουτσέσκου ετοιμάζει πάλι κάποιο περίεργο ροτέισον.

 

} Τον Ελ Καντουρί που τον έχουν εκθειάσει κάποιοι προπονητές, καμιά ομάδα δεν έδειξε ενδιαφέρον να τον αποκτήσει, γιατί φαίνεται πως οι τελευταίοι αφελείς βρίσκονται στον ΠΑΟΚ.

} Ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ  Φερέιρα είχε δηλώσει ότι δεν έχει προπονήσει καλύτερο παίκτη από τον Ελ Κνετουρί, όταν έφυγε όμως δεν τον πήρε μαζί του.

 

} Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Μαργαρίτης και πιστεύει, πως η φετινή αγωνιστική πορεία της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ, θα είναι πολύ καλύτερη.

} Σημαντικό είναι και αυτό πρέπει να το τονίσουμε, ότι οι παίκτες που αποκτήθηκαν για να ενισχύσουν την ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ πληρώθηκαν στην πραγματική τους αξία και δεν υπέρ κοστολογήθηκαν.

} Άλλωστε όπως δήλωσε η διοίκηση της ΚΑΕ,  στόχος της είναι ξεκαθαρίσει το οικονομικό τοπίο ώστε να απαλλαγεί από τα παλιά χρέη.

 

Σχόλια