ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Οι πολιτικοί της Α΄ Θεσσαλονίκης είναι κότες και δεν διαμαρτύρονται…

  

Μετά τους Μητσοτάκη-Τσίπρα και Ανδρουλάκη, ο Βαρουφάκης δήλωσε πως και αυτός θα είναι υποψήφιος στην Α Περιφέρεια Θεσσαλονίκης.

} Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι δύο. Οι Αρχηγοί των κομμάτων αγαπούν την Θεσσαλονίκη, ή στερούν μια έδρα από την  Πόλη, γιατί οι πολιτικοί της Α Περιφέρειας Θεσσαλονίκης είναι κότες και δεν έχουν φωνή για να διαμαρτυρηθούν.

 

Τη δική της μάχη δίνει η υποψήφια Δήμαρχος του Δήμου Δ΄  Γερακίνα Μπισμπινά, και οι πιθανότητες να τον κατακτήσει είναι πολύ μεγάλες.

} Ο σημερινός Δήμαρχος δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στα προβλήματα του Δήμου και των Δημοτών, με αποτέλεσμα να κρίνεται ως αποτυχημένος.

} Η Γερακίνα Μπισμπινά είναι έμπειρη πολιτικός, έχει μια επιτυχημένη παρουσία ως Αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Γεωργίας, και διαθέτει όλα τα προσόντα ώστε να έχει μια καλή πολιτική θητεία ως Δήμαρχος.

 

} Άγριο ξύλο έπεσε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης μεταξύ των αλλοδαπών, με στόχο ποιος θα ελέγξει την περιοχή.

} Δεν μας έφταναν οι δικοί μας μπράβοι, ήρθαν και από το  εξωτερικό οι διάφοροι βρωμιάρηδες για να παίξουν το ρόλο του νταβατζή.

} Και όλα αυτά συμβαίνουν με τους λαθρομετανάστες, όταν η Κυβέρνηση έχει πάρει αυστηρά μέτρα και ελέγχει τα σύνορα.

 

} Αν Κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ και αφήσει τα σύνορα ανοιχτά όπως διαλαλούν τα πρωτοκλασάτα στελέχη, καταλαβαίνει κάποιος τι θα συμβεί αν πλημμυρίσει η Ελλάδα με αλλοδαπούς;

} Μόνο γι αυτό τον πολύ σοβαρό λόγο, οι σοβαροί πολίτες κρατούν τις απαραίτητες αποστάσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ και πολύ καλά κάνουν συμπληρώνουμε εμείς.

 

} Όσοι είχαν επενδύσει στον Λεκάκη και πίστευαν ότι θα κατακτήσει μια έδρα στη Βουλή, έπεσαν έξω στις εκτιμήσεις τους.

} Ο Λεκάκης συγκέντρωσε αρκετούς ψήφους, όχι όμως ικανούς για να χριστεί Βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ, όπως επιθυμούσε.

 

} Το έχουμε επανειλημμένα τονίσει, ότι ο Δήμος Καλαμαριάς δεν είναι μόνο ένας μεγάλος Δήμος σε πληθυσμό και έκταση, αλλά είναι και ένας δύσκολος Δήμος για να διοικηθεί.

} Μεγαλώνει σχεδόν καθημερινά, αναπτύσσεται ραγδαία αλλά και άναρχα, και θα πρέπει ο Δήμαρχος να ασχοληθεί σοβαρά με την λειτουργία ορισμένων υπηρεσιών του Δήμου.

 

} Ο Γιάννης Δαρδαμανέλης που κατά πάσα πιθανότητας θα είναι και ο επόμενος Δήμαρχος Καλαμαριάς, θα πρέπει να ασχοληθεί με ορισμένα θέματα που βασανίζουν τους κατοίκους της Νέας Κρήνης.

} Να ασχοληθεί με τη Λίμνη που υπάρχει στην προέκταση της Πόντου, με αποτέλεσμα ο δρόμος να είναι άβατος, και τα ισόγεια σπίτια της περιοχής να κινδυνεύουν να πλημμυρίσουν από τα νερά της…. Λίμνης.

Σχόλια