Άφησαν έξω από τη σύσκεψη τον αντιπρόεδρο Άγγελο Αναστασιάδη! Η Παναγιά βοήθειά τους!!

 

 


 

 

Πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο ΠΑΟΚ, στην οποία συμμετείχαν  οι Μπότο, Λουτσέσκου και Καρυπίδης από το αγωνιστικό Τμήμα, και οι Γκαγκάτσης , Κοντσάρεβα, Κυριάκος και Φωτιάδης από τη διοίκηση.

} Μήπως, λέμε μήπως θα έπρεπε στη σύσκεψη αυτή να συμμετέχει και ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ  ΠΑΟΚ Άγγελος Αναστασιάδης;

 

} Ο Άγγελος Αναστασιάδης όπως και σε προηγούμενο σχόλιό μας αναφερθήκαμε, στο Βόλο για να παραστεί στον τελικό του Κυπέλλου, ταξίδεψε με το δικό του αυτοκίνητο και όχι με την αποστολή του ΠΑΟΚ.

 

} Δεν ήταν στις προθέσεις μας να σχολιάσουμε τις δηλώσεις του Άγγελου Αναστασιάδη, αλλά μας βρίσκει σύμφωνους η θέση του, σχετικά με τα λάθη που διέπραξε ο Λουτσέσκου στον Τελικό.

} Όταν η ΑΕΚ έμεινε 10 παίκτες και μάλιστα από το 6ο λεπτό του αγώνα, θα έπρεπε λέει ο Άγγελος Αναστασιάδης να αναπροσαρμόσει την ομάδα ανάλογα.

} Θα έπρεπε να παίξει με τρεις παίκτες στην άμυνα, να παίξει με πέντε παίκτες στη μεσαία γραμμή της ομάδας, και να παίξει με δύο κεντρικούς επιθετικούς στην επίθεση.

 

} Είναι περιττό να πούμε ότι συμφωνούμε απόλυτα μαζί του, και εμείς ανήκουμε στην κατηγορία εκείνων που έχουμε ασκήσει κριτική στο Ρουμάνο τεχνικό, για λανθασμένες επιλογές παικτών σε αρκετά παιγνίδια.

} Όταν η αντίπαλη ομάδα παίζει με δέκα παίκτες και προηγείται στο σκορ, δεν μπορεί ο Λουτσέσκου να χρησιμοποιεί τον 35χρονο Μπίσεσβαρ και τον ανεπαρκή Ελ Καντουρί που φεύγουν από τον ΠΑΟΚ να το ανατρέψουν.

 

} Η Μπενφίκα αφήνει ελεύθερο τον Ντάντας, και το ερώτημα είναι αν ο ΠΑΟΚ έμεινε ικανοποιημένος από την παρουσία και τις εμφανίσεις  του, και θα αποφασίσει να τον κρατήσει και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

} Σχετικά με τον Τάισον, μπορεί ο Βραζιλιάνος παίκτης να βρίσκεται σε ώριμη ηλικία, αλλά για μια αγωνιστική περίοδο μπορεί να προσφέρει στο ΠΑΟΚ είναι η δική μας εκτίμηση.

 

} Ο Μελισσανίδης απέρριψε πρόταση 15 !!! εκατομμυρίων ευρώ για να παραχωρήσει τον Λιβάι Γκαρσία, και το ερώτημα είναι αν θα έκανε και ο Ιβάν Σαββίδης το ίδιο σε μια παρόμοια περίπτωση.

} Η επόμενη μέρα για τα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ είναι δύσκολη, γιατί οι  αρμόδιοι θα πρέπει να ενισχύσουν την ομάδα με ποιοτικούς παίκτες θα διαθέτουν προσωπικότητα, και όχι με μετριότητες όπως γίνονταν μέχρι τώρα.

 

} Αγαπητέ μου, είναι τέτοια η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στην ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού, που όσοι πίστευαν ότι μπορεί ο Δικέφαλος να νικήσει τον Θρύλο, θα πρέπει να είναι ρομαντικοί η να μη σκαμπάζουν από μπάσκετ.

} Συγκριτικά με το μπάτζετ της ομάδας, ο ΠΑΟΚ τα πήγε αρκετά καλά και μπορεί την επόμενη περίοδο να τα πάει καλύτερα, αν γίνουν δυο τρεις εύστοχες μεταγραφές.

 

} Βέβαια, για να γίνουν μεταγραφές χρειάζονται χρήματα, και αυτός που μέχρι σήμερα βάζει το χέρι στη τσέπη, είναι μόνο ο Θανάσης Χατζόπουλος.

} Οι υπόλοιποι βάζουν μόνο το… μυαλό, που όμως φαίνεται πως και αυτό υπάρχει σοβαρή έλλειψη και αυτό το γνωρίζουν οι φίλαθλοι.

Σχόλια