Ο Άγγελος Αναστασιάδης (καθαρίζοντας τουαλέτες...) χρεώνει την κατάντια του ΠΑΟΚ στον Λουτσέσκου. Ψιθυριστά!..

 


 

} Ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Άγγελος Αναστασιάδης που έδωσε το παρών στον τελικό κατεβαίνοντας στο Βόλο με το δικό του αυτοκίνητο και όχι με την αποστολή του ΠΑΟΚ όπως κάποιοι άλλοι, ψιθυριστά χρέωσε την αποτυχία της ομάδας στον Λουτσέσκου.

} Τη θέση του αυτή ο Άγγελος  Αναστασιάδης την δικαιολόγησε με σοβαρά επιχειρήματα, που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει.

 

Πριν ο ΠΑΟΚ προχωρήσει στην απόκτηση νέων παικτών, θα πρέπει πρώτα να απαλλαγεί από τα βαριά συμβόλαια που δεν έχουν προσφέρει αγωνιστικά στην ομάδα.

} Πόσο εύκολο είναι αυτό θα το διαπιστώσουμε στη πράξη, γιατί ορισμένοι… ειδικοί χωρίς να είναι σίγουροι για την ποιότητα και την ικανότητα ορισμένων παικτών, υπέγραψαν μαζί τους μακροχρόνια συμβόλαια και τώρα δυσκολεύονται να απαλλαγούν από την παρουσία τους.

 

} Όταν τσεπώνεις ένα κάρο λεφτά, έστω και αν δεν αγωνίζεται, είναι δύσκολα να εγκαταλείψει το σίγουρο και ζεστό χρήμα του ΠΑΟΚ.

 

} Ο Γιώργος Σαββίδης διέγνωσε ότι πρέπει να γίνουν έξι με εφτά μεταγραφές για να καλύψουν τη κενά που υπάρχουν στην ομάδα.

} Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις εμείς θα θυμίζουμε στον κάθε Γιώργο Σαββίδη, ότι τη διαφορά σε μια ομάδα δεν την κάνουν οι πολλοί παίκτες αλλά οι ικανοί.

 

} Όπως και στον πρώτο αγώνα, η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ  απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα του Ολυμπιακού, άντεξε μόνο ένα δεκάλεπτο.

} Η μεγάλη διαφορά του Ολυμπιακού δεν αφήνει κανένα περιθώριο στο ΠΑΟΚ να διεκδικήσει κάτι καλύτερο.

 

} Μετά τον Γκάλη, το ΑΠΘ αναγορεύει επίτιμο διδάκτορα τον ΔΙΠΑΕ και τον πρώην αποτυχημένο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη.

}Σειρά τώρα να αναγορευτεί έχει ο… Καρυπίδης, για να εξυπηρετηθεί το κίτρινο στρατόπεδο του Άρη.

 

} Όσοι είχαν πιστέψει ότι ο φετινός ΠΑΟΚ θα μπορούσε να έχει καλύτερη αγωνιστική πορεία, πρέπει να μη σκαμπάζουν από ποδόσφαιρο.

} Η φετινή ομάδα του ΠΑΟΚ που προέκυψε και δεν δημιουργήθηκε από κάποιο σχεδιασμό, δεν θα μπορούσε να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από την 4η θέση.

 

} Επειδή ελάχιστοι είναι αυτοί που γνωρίζουν ποιοι είναι αυτοί που συμμετέχουν στο διοικητικό σχήμα του ΠΑΟΚ, θα τους ενημερώσουμε σήμερα εμείς.

} Εκτός από τον Ιβάν Σαββίδη που κανείς δεν γνωρίζει πότε θα έρθει στην Ελλάδα, στο συμβούλιο και στη θέση του Α Αντιπροέδρου  συμμετέχει ο Μάκης Γκαγκάτσης, ο Κυριάκος Κυριάκου και αυτός ως Αντιπρόεδρος, ο Άγγελος Αναστασιάδης επίσης Αντιπρόεδρος, ο καθηγητής της Ορθοπεδικής Περικλής Παπαδόπουλος, ο Βασίλης Χατζηαποστόλου, και φυσικά η Κοντσάρεβα.

 

} Από όλους τους παραπάνω, αυτός που σηκώνει το βάρος των προβλημάτων του ΠΑΟΚ είναι μόνο ο Μάκης Γκαγκάτσης.

} Δεν θα σχολιάσουμε τις επιλογές του Ιβάν Σαββίδη γιατί αυτός παίρνει τις αποφάσεις, δεν μπορούμε όμως να μην αναφέρουμε, ότι αυτός που κουβαλάει όλα τα προβλήματα στη πλάτη του, είναι ο Μάκης Γκαγκάτσης.

Σχόλια

  1. ΙΒΑΝ ΔΩΣΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΤΗΦΟΡΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ. ΑΠΑΛΛΑΞΕ ΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΟΥΜΑΝΟ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΙΠΟΤΕ. ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου