Τέλειωσε και το παραμυθάκι για το κράτος των ΑΘηνών: Διώξτε το ταγάρι. Παιδική χαρά η ομάδα του τελικού.

 


Ο ΠΑΟΚ άρπαξε ντοπιέτα από την ΑΕΚ που έπαιζε με δέκα παίκτες, 2-0. Μάλιστα. Και με τον Λουτσέσκου τι χαμπάρια; Δεν του φταίει το κράτος των Αθηνών; Έβαλε την ουρά στα σκέλια κι έφυγε σαν βρεγμένο γατί ο Ρουμάνος. Αφού φλόμωσε στο παραμύθι το λαό του ΠΑΟΚ, ότι πάντα κάτι του έκλεβαν.

Έτσι είναι. Πολλές φορές πήγε το κανάτι στην βρύση, ήρθε η ώρα που έσπασε. Δεν μπορεί να ζεις μέσα στο παραμύθι και να παραμυθιάζεις τον λαό του ΠΑΟΚ. Ούτε εσύ, ούτε το Σαββιδοτεχνείο.

Μια ζωή στην γκρίνια σαν την Μάρθα Βούρτση και την Άντζελα Ζήλια. Γκρίνια και μίρλα. Και πάντα στο απυρόβλητο ο Ρουμάνος. Ακόμα και με σερί ήττες στο πρωτάθλημα, πάντα κάποιος έφταιγε κι αυτός, ποτέ. Έρχεται ο Ολυμπιακός στην Τούμπα και χάνεις με κάτω τα χέρια. Κι από την ΑΕΚ, τον Παναθηναϊκό. Μι φορά δεν είπε ότι φταίω.

Κι ο Κυριάκος Κυριάκος, ο Φιγούρας του ΠΑΟΚ, σου λέει ο Λουτσέσκου είναι το μάλλον του ΠΑΟΚ. Σοβαρά; Για να δούμε πως θα γυρίσει στην Θεσσαλονίκη ο ΠΑΟΚ και τι γίνει. Οι οργανωμένοι παραμυθιάστηκαν τόσες φορές, αλλά τώρα να δούμε πως θα τα βγάλει πέρα.

Μέχρι και ο κόλακας του έβαλε χέρι του στρατηγού Λουτσέσκου. Κι ο κόσμος, βέβαια. Με δέκα παίκτες και δεν μπορεί να κερδίσεις; Παραιτήσου μόνος του. Τι περιμένει τώρα, δηλαδή ο Ραζβάν η ξεφτίλα έπιασε ταβάνι.

Σχόλια