Τι ήρθε να κάνει στον ΠΑΟΚ ο Μπότο; Να τον οδηγήσει στην...τέταρτη θέση;


 

 

 

 Σε κανένα Κράτος του κόσμου, δεν μπορεί να συναντήσει κανείς, αυτό που βιώνουν οι Έλληνες Πολίτες σχετικά με τον τελικό του Κυπέλλου.

} Δεν ξέρουμε αν ευθύνεται η ΕΠΟ και ειδικότερα ο Μπαλτάκος όπως λέει ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Μαρινάκης, ούτε αν ευθύνεται ο Υφυπουργός Αθλητισμού Αυγενάκης, όπως δηλώνει ο Αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ Μάκης Γκαγκάτσης.

} Εκείνο που σίγουρα γνωρίζουμε όπως και όλοι οι Έλληνες φίλαθλοι είναι, ότι οι αρμόδιοι έχουν ξεφτιλίσει όχι μόνο το θεσμό του Κυπέλλου, αλλά και το Ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα.

 

} Αν ο ΠΑΟΚ καταφέρει να κατακτήσει το Κύπελλο, τότε θα έχει επιτευχθεί ένας στόχος, που θα ικανοποιήσει μια μεγάλη μερίδα των φιλάθλων.

} Αν αυτό όμως δεν συμβεί, τότε θα πρέπει οι αρμόδιοι να είναι έτοιμοι να δεχθούν την πικρία και την δυσαρέσκεια του κόσμου που θα είναι αρκετά μεγάλη.

 

} Μπορεί οι Φίλαθλοι να κρατήσουν τις απαραίτητες αποστάσεις και να δείξουν τον ανάλογο σεβασμό στον Ιβάν Σαββίδη.

} Δεν θα συμβεί το ίδιο όμως και με τους άλλους τους εμπλεκόμενους, παίκτες, τεχνική ηγεσία, και ειδικότερα τον Πορτογάλο μάνατζερ.

 

} Ήδη ακούγονται κάποιοι ψίθυροι από τον αγανακτισμένο κόσμο του τύπου, τι ήρθε να κάνει ο  Μπότο στο ΠΑΟΚ;

} Να οδηγήσει τον ΠΑΟΚ στην 4η θέση, με τα … ταλέντα που κουβάλησε τύπου Κουταλιάτα και άλλους περίεργους παίκτες.

 

} Είναι γεγονός, ότι ο ΠΑΟΚ όσες φορές συναντήθηκε στο παρελθόν με την ΑΕΚ για το θεσμό του Κυπέλλου, κατέκτησε τις περισσότερες νίκες.

} Φέτος όμως η Αθηναϊκή ομάδα είναι αρκετά ισχυρή, και θα πρέπει οι παίκτες του ΠΑΟΚ να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους, αν θέλουν να δώσουν χαρά στους Φιλάθλους.

} Ανεξάρτητα όμως από το αποτέλεσμα του τελικού, η ανάγκη για την ενίσχυση της ομάδας  με την απόκτηση παικτών από το πάνω ράφι, πρέπει να θεωρείται δεδομένη για την ιστορία του ΠΑΟΚ.

 

} Σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει οι… ειδικοί να κουβαλήσουν για μια ακόμη φορά στο ΠΑΟΚ μετριότητες τύπου Μούργκ, Κουταλιάτα και άλλων παικτών της ίδιας κατηγορίας.

} Όλα αυτά όμως θα εξαρτηθούν από τη διάθεση του Ιβάν Σαββίδη, και το πως θέλει να βλέπει τον ΠΑΟΚ που αγαπάει.

} Θέλει να βλέπει τον ΠΑΟΚ πρωταγωνιστεί και διεκδικεί το πρωτάθλημα, η Κομπάρσο και να ικανοποιείται  με την κατάκτηση της τέταρτης θέσης;

 

} Αυτό που απασχολεί τους φιλάθλους είναι, αν ο Ιβάν Σαββίδης θα συνεχίσει να βρίσκεται στην ηγεσία του ΠΑΟΚ, γιατί από τα Αθηναϊκά μέσα ακούγονται περίεργα πράγματα.

} Για τον κόσμο αυτή είναι η πρώτη προτεραιότητα, γιατί όλα τα άλλα με τον Ιβάν Σαββίδη στο τιμόνι του ΠΑΟΚ, θα βρουν το δρόμο τους.

 } Μεταξύ των παικτών του ΠΑΟΚ που δεν θα αγωνιστούν στον τελικό, είναι και ο ανεπαρκής και ακατάλληλος να φοράει την ασπρόμαυρη φανέλα Ελ Καντουρί.

Σχόλια