Η απόλυτη δικαίωση του Peet για Πάρντιου και Καρυπίδη...

 


 

Balladoros, εδώ και 2 μήνες ,μάλλον πριν την διακοπή του πρωταθλήματος έξεφραζα τους φόβους μου ,ότι έχουμε νεα περίπτωση Αναστό. Δυστυχώς επιβεβαιώνομαι και το πράγμα έχει σοβαρέψει πολύ .


Δυστυχώς ο Καρυ έκανε τρομερά λάθη με πρώτο και καλύτερο την απομάκρυνση του Μπούργος και κάποιων παικτών που μπορούσαν να προσφέρουν Ξόδεψε αρκετά χρήματα για παίκτες που δεν προσφέρουν τίποτε περισσότερο από τους πολύ φθηνότερους παίκτες που είχε η ομάδα πέρυσι.

 Η περυσινή ομάδα χρειαζόταν 2-3 παίκτες να την βοηθήσουν και να την κάνουν να σταθεί πιο καλά στο γήπεδο .Ο Καρυ την ξήλωσε σχεδόν όλη την ομάδα ,πλήρωσε παίκτες συνταξιούχους ή αδιάφορους, έφερε και το Πάρντιου και το αποτέλεσμα είναι ορατό .


Δυστυχώς ο Καρυ βρίσκεται μπροστα στο αδιέξοδο που δημιούργησε ο ίδιος .


Peet 

Σχόλια

 1. Το κακό Μπαλλαδόρε είναι ότι σε αντίθεση με όλους τους προηγούμενους προπονητές ο Πάρντιου δεν διόρθωσε -δεν βοήθησε σε τίποτε την ομάδα .Ολοι οι προηγούμενοι διόρθωναν κάποια προβλήματα των προκατόχων τους και ακόμη και ο Ενινγκ που ήταν αποτυχημένος ,βελτίωσε σε κάποια σημεία την εικόνα της ομάδας .Ο Μάντζιος έφτιαξε μια καλή ομάδα ,αλλά δεν μπορούσε να επιβάλλει το κάθετο ποδόσφαιρο ,πράγμα που το πέτυχε σε ένα βαθμό ο Μπούργος .Ο Πάρντιου ούτε αυτό δεν κατάφερε .
  Φταίει 100% ο Πάρντιου ? οχι βέβαια γιατί ο τεχνικός διευθυντής είχε αποφασίσει να διαλύσει τη περυσινή ομάδα και να φτιάξει μια ομάδα ΚΑΠΗ .
  Ο μέσος όρος ηλικίας των ποδοσφαιριστών είναι λίγο μικρότερος από την ηλικία του Φοιρού ....
  Και τώρα λέγεται ότι ο τεχνικός διευθυντής ετοιμάζεται να φέρει ένα παίκτη που τον αντιμετώπιζαν οι Φοιρός _ Μιχαλίτσος όταν παίζανε .....
  Ο σύντροφος Κ.Κ είναι βαθιά απογοητευμένος και δεν μιλιέται μετά το χθεσινό κάζο .

  Peet

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΓΝΏΜΗ ΜΟΥ ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΦΈΡΕΙ ΠΊΣΩ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΟΎΜΕ ΚΑΛΎΤΕΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αυτά είναι Καρυ τα κατορθώματα σου ,μας τρολάρουν για τον Αναστο .

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου