Να κλάψει ο Κάρυ που αποκλείστηκε ο Άρης ή να πανηγυρίσει που προκρίθηκε η ομάδα της καρδιάς του ο Γαύρος;

 


Σχόλια

 1. ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ. ΠΕΡΣΥ ΚΡΎΦΤΗΚΕ ΣΤΟ ΔΟΚΑΡΙ. ΦΕΤΟΣ ΕΠΙΑΣΕ ΠΈΝΑΛΤΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΙΟΣ ΞΕΡΕΙ; Ο ΑΡΗΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΥΤΟΝΟΜΗΘΕΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΡΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟΙ ΔΕΝ ΠΡΌΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ .ΠΟΤΕ.
  ΘΑ ΑΡΚΕΙΤΑΙ Ο ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ. ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Καρυ ,είσαι ευχαριστημένος με το δημιούργημα σου ;
  Γιατί η ομάδα είναι δικό σου δημιούργημα ,εξ αιτίας των δικών σου επιλογών σε συνταξιούχους παίκτες και απαξιωμένο προπονητή .Γέμισες την ομάδα τελειωμένους ,που κάποτε ήταν ονόματα ,αλλά τώρα κοιτάνε τα ένσημα και δεν έχουν το φιλότιμο του Γκάμα που πάλεψε και αναστήθηκε αγωνιστικά .
  Τι φιλοδοξίες έχει ο Πάρντιου ,ρε συ Καρυ ?
  Τι φιλοδοξίες έχει όλος αυτός ο συρφετός που μάζεψες ?
  Πρίν λίγες μέρες ήρθε ο Νταρίντα και ο κανονικός προπονητής τον έβαλε δεξί εξτρεμ και σ όλο τον αγώνα ήταν σχεδόν απών Ο υπο διαίτα ταβερνιάρης που κάποτε ήταν φορ ,μπάφιασε ,έσκασε και δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια του ....
  Ο Μανού με τον Βόλο έκανε παπάδες ,αλλά χθές όταν βρέθηκε σε "κανονικούς" αντιπάλους χάθηκε .
  Από όλο το φετινό συρφετό ενας παίκτης ξεχωρίζει ο Ετέμπο και αυτός είναι δανεικός .
  Στην αρχή της χρονιάς Καρυ μιλούσες για πρωταθλήματα .κύπελλα ,κλπ,κλπ ,τώρα τι διεκδικείς ? εξοδο με το ζόρι στην Ευρώπη .
  Αυτό είναι το δημιούργημα σου Καρυ ,και όσες δικαιολογίες και να βρείς ,όταν κοιτάς το ράφι με τις κούπες το βλέπεις άδειο και σκονισμένο ,γιατί η τελευταία κούπα αποκτήθηκε πριν κάν γεννηθείς εσύ .
  Είσαι ικανοποιημένος ή θα πάς και θα "μαλώσεις" τους παίκτες .
  Αν έχεις και την ελάχιστη ευφυΐα ,βρες κάποια μεγάλη εταιρία και πούλα την ομάδα ,πρίν την καταστρέψεις και καταστραφείς και εσύ .
  Για να σώσεις την χρονιά διώξε Πάρντιου και βοηθό [οπωσδήποτε] και φέρε κάποιον που έχει όραμα και κίνητρο για να αναδειχθεί ,γιατί προφανώς δεν έχεις το θάρρος να φέρεις τον Μπούργος ,που σε ξελάσπωσε πέρυσι .Γιατί οι μεγάλοι άνδρες Καρυ ,λέγονται μεγάλοι ,όταν καταλαβαίνουν τα λάθη τους και τα διορθώνουν ......
  Εσύ Καρυ τι είσαι ?


  Peet

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Δεν πειράζει!
  Γλύτωσε το... διασυρμό
  εις διπλούν από την Α.Ε.Κ.!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου