Ερωτήσεις στον Γιωργάκη...


 

 

Επειδή οι δημοσιογράφοι που ασχολούνται με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ είναι απασχολημένοι με το στόλισμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου, θα μπορούσα να υποβάλω εγώ μερικά ερωτήματα στον Γεώργη;


1. Τα σχέδια του γηπέδου, επειδή τα ψάχνω τις τελευταίες μέρες και δεν μπορώ να τα βρω, μπορείτε να μου πείτε που τα έχετε βάλει; Ρωτάω γιατί φοβάμαι μήπως ξεκινήσουν οι εργασίες και δεν έχω προλάβει να ψηφίσω για το ποιο σχέδιο μου αρέσει περισσότερο.


2. Επειδή προχθές ήμουν στη γειτονιά και προσπαθούσα να βρω το νέο μας προπονητικό κέντρο στη Θέρμη, αυτό με τα πολλά γήπεδα και το ξενοδοχείο, μπορεί να μου πει κάποιος εάν είναι πριν ή μετά τα Λουτρά της Θέρμης; Ρωτάω γιατί το τηλέφωνο μου έχει παλιούς χάρτες και δεν μπορώ να το βρω.


3. Την άλλη εβδομάδα θα είμαι στην Σαουδική Αραβία για κάτι δουλειές που έχω εκεί. Μάλιστα θα πάω με το αυτοκίνητο και σκεφτόμουν, επειδή ξέρω ότι ψάχνεται θέσεις για τον Φάμπιο τον Μαρτίνς και δεν βρίσκεται, γιατί είναι όλα τα αεροπλάνα γεμάτα, μπορώ να τον φέρω εγώ στην επιστροφή με το αυτοκίνητο.


Αυτά νομίζω ήθελα να πω… α τώρα το θυμήθηκα παρά λίγο να το ξεχάσω, αυτά που γράφουν οι πληρωμένοι και εγκάθετοι δημοσιογράφοι της Αθήνας και του Λιμανιού είναι φαντάζομαι όπως πάντα συκοφαντίες και ψέματα και στο κάτω κάτω της γραφής δεν έγινε κανένα έγκλημα, μια παράνομη… στάθμευση ήταν αν θυμάμαι καλά, έτσι δεν είναι Γεώργη;;;

Σχόλια

  1. ρώτησε ο αναγνώστης χωρίς υπογραφή και ο Γιώργος πρέπει να απαντήσει στην πρωινή αναφορά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου