ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Τα λαμόγια της καθαριότητας στον Δήμο Θεσσαλονίκης

  

Οι Υγειονομικοί συνδικαλιστές, όπως και ορισμένοι αριστεροί Γιατροί, διαμαρτύρονται στο νόμο που προωθεί η αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας Γκάγκα, που θα επιτρέπει στους Γιατρούς του ΕΣΥ, να ανοίξουν ιδιωτικά Ιατρεία στα οποία θα εργάζονται τις ελεύθερες ώρες, αυτοί που έχουν διάθεση να το κάνουν, και φυσικά είναι ικανοί.

} Γιατί όμως όλοι αυτοί που δήθεν υπερασπίζονται τους αδυνάτους, δεν διαμαρτύρονται για τους Καθηγητές που εργάζονται στα Δημόσια Νοσοκομεία, και εδώ και τριάντα περίπου χρόνια διατηρούν ιδιωτικά Ιατρεία, όπως φυσικά και οι Στρατιωτικοί Γιατροί;

 

} Γιατί να μη μπορούν να ανοίξουν Ιατρεία και οι Γιατροί του ΕΣΥ που σηκώνουν όλο το βάρος στα Νοσοκομεία, και έχουν τους μικρότερους μισθούς από όλους τους κλάδους των Δημοσίων υπαλλήλων;

} Θα πρέπει να ντρέπονται όλοι αυτοί για την επιλεκτική τους ευαισθησία, και αντί να διαμαρτύρονται για το νόμο που προωθεί η Κυβέρνηση, να τον στηρίξουν.

 

} Διαμαρτύρονται οι Θεσσαλονικείς και ζητούν από τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κώστα Ζέρβα να κάνει κάτι ,γιατί τους έχουν πνίξει τα σκουπίδια.

} Οι συνδικαλιστές όμως που εργάζονται στη καθαριότητα, πιέζουν και γιατί όχι εκβιάζουν το Δήμαρχο Θεσσαλονίκης προχωρώντας σε απεργίες.

} Ο Δήμος Θεσσαλονίκης κατάθεσε αγωγή για την αποχή των εργαζομένων στην Καθαριότητα, ικανοποιώντας του πολίτες της Πόλης που υποφέρουν από τα σκουπίδια.

 

} Το 2015 ο ΣΥΡΙΖΑ είχε υποσχεθεί πως αν κερδίσει τις εκλογές  θα λύσει το πρόβλημα με τους δανειολήπτες , αλλά φαίνεται πως μια Κυβερνητική θητεία δεν ήταν αρκετή για να τηρήσει ο Τσίπρας την υπόσχεσή του.

} Μετά από επτά χρόνια ο ΣΥΡΙΖΑ επανήλθε για το ίδιο θέμα, και ο Τσίπρας  υπόσχεται πως αυτή τη φορά θα φανεί συνεπής, αλλά δύσκολα μπορούν να τον πιστέψουν οι Έλληνες πολίτες.

 

} Η Χρύσα Αράπογλου ανακοίνωσε ότι στις προσεχείς Δημοτικές εκλογές, θα διεκδικήσει το Δήμο Καλαμαριάς, δημιουργώντας ένα ικανό και αξιόπιστο ψηφοδέλτιο.

 

} Όσοι γνωρίζουν τον Δήμαρχο Λαγκαδά, γνωρίζουν την ευαισθησία που έχει ο Γιάννης Ταζματζίδης για τα παιδιά, γι αυτό αποφάσισε να συγκεντρώσει δώρα και να τα μοιράσει στα παιδιά που τα έχουν ανάγκη.

 

} Δημοσκόπηση της Μarc που παρήγγειλε ο ΑΝΤ1, δίνει προβάδισμα στη Νέα Δημοκρατία με 32% έναντι 24% στον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης προηγείται σε όλα τα ερωτήματα στο Crash test του Αλέξη Τσίπρα.

} Το τρελό είναι, ότι ενώ όλες οι δημοσκοπήσεις δίνουν σταθερό προβάδισμα στη Νέα Δημοκρατία, ο Τσίπρας που φαίνεται ότι δεν ζει στην Ελλάδα δηλώνει, ότι όχι μόνο θα κερδίσει τις εκλογές, αλλά θα πάρει και αυτοδυναμία.

} Αλέξη, δύσκολα οι πολίτες μπορούν να ξεχάσουν ότι θα καταργούσες τον ΕΝΦΙΑ με ένα νόμο και ένα άρθρο όπως είχες υποσχεθεί, και ακόμη δυσκολότερα θα θελήσουν να ταυτιστούν με τους κουκουλοφόρους που σε στηρίζουν.

Σχόλια