ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Πώς να πάρεις στα σοβαρά, Τσίπρα και Μπαρουφάκη;

  

Αυτός ο γελοίος Γιάννης με ένα «ν», που ως Υπουργός των Οικονομικών στη Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είχε οδηγήσει τη Χώρα ένα βήμα πριν την χρεοκοπία, και αναγκάστηκε ο Τσίπρας να τον αντικαταστήσει, αν είχε έστω και την ελάχιστη ευαισθησία έπρεπε να το βουλώσει και να μην έχει το θράσος να ζητά πάλι τη στήριξη των πολιτών, που του 2019 κάποιοι πολίτες που ξέχασαν να κάνουν… θεραπεία, τον έστειλαν στη Βουλή.

} Το Κιλκίς επισκέφθηκε ο Τσίπρας, και τι άλλο θα μπορούσε να κάνει από το να δώσει υποσχέσεις  στους πολίτες της περιοχής όπως φυσικά κάνει σε κάθε εμφάνισή του.

} Τόσο τον Βαρουφάκη όσο και τον Τσίπρα που θα καταργούσε τον ΕΝΦΙΑ με ένα νόμο και ένα άρθρο, δεν πρέπει οι πολίτες να τους πάρουν στα σοβαρά.

 

} Κάποιοι άσπονδοι φίλοι του Θοδωρή Ζαγοράκη, άθελά τους η ηθελημένα δεν έχει και πολύ μεγάλη σημασία, προσπαθούν με όσες ανοησίες ψιθυρίζουν δεξιά και αριστερά, να περάσουν το μήνυμα ότι οι σχέσεις του Ευρωβουλευτή με τον διευθυντή του γραφείου του στη Θεσσαλονίκη δεν βρίσκονται σε καλό δρόμο.

 

} Κάθε άλλο όμως παρά αυτό συμβαίνει, γιατί το Θοδωρή Ζαγοράκη με τον Δημήτρη Ατρείδη τον δένει μια φιλία πολλών ετών, και μαζί έχουν προχωρήσει την επιτυχημένη πολιτική προσπάθεια.

} Ο Θοδωρής Ζαγοράκης δεν υπήρξε ποτέ αγνώμων και γνωρίζει ότι ο Δημήτρης Ατρείδης έχει δώσει και την ψυχή του για την καλή πολιτική πορεία του φίλου του.

} Μαζί θα δώσουν και τη νέα μάχη, ώστε ο αλός του φίλος Θοδωρής Ζαγοράκης, να έχει μια ακόμη επιτυχημένη θητεία στην Ευρωβουλή.

 

} Ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά ούτε και το ΠΑΣΟΚ κατάφεραν να εντοπίσουν  και φυσικά να πείσουν τον υποψήφιο που θα μπορέσει να σταθεί απέναντι στο Λάζαρο Κυρίζογλου στο Δήμο Αμπελοκήπων –Μενεμένης Θεσσαλονίκης.

} Ο Κυρίζογλου θα είναι Δήμαρχος Αμπελοκήπων –Μενεμένης μέχρι να βαρεθεί, δήλωσε στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που βολιδοσκοπήθηκε να τον αντιμετωπίσει.

 

} Ο πρώην Υδραυλικός Αντώνης Πασχαλίδης που για καλλιτεχνικούς λόγους έγινε Ρέμος τάχθηκε υπέρ Πάτερ Αντώνιο λέγοντας πως έχει την καλύτερη άποψη και ότι δεν πρέπει να προτρέχουν ορισμένοι.

 

} Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στην Κυβέρνηση, γιατί αγνόησε τις κραυγές των αριστερών Γιατρών όπως και κάποιων τεμπέληδων, και ψήφισε το Νομοσχέδιο για τη δευτεροβάθμια περίθαλψη.

} Θυμίζουμε σε όλους αυτούς τους… ευαίσθητους Γιατρούς, ότι οι καθηγητές που εργάζονται σε διάφορα Δημόσια Νοσοκομεία, διατηρούν ιδιωτικά Ιατρεία πάνω από τριάντα χρόνια.

} Το ίδιο συμβαίνει και με τους Στρατιωτικούς Γιατρούς, ενώ οι Γιατροί του ΕΣΥ που έχουν τους μικρότερους μισθούς, δεν μπορούν να έχουν ιδιωτικά Ιατρεία.

Σχόλια