Κάτι απομεινάρια του παλιού Σ-3 δεν έχουν τα κότσια να γράψουν εδώ...

 

 

 


Balladoros
υπάρχουν κάτι απομεινάρια του παλιού Σ 3 που δεν έχουν τα κότσια να γράψουν εδώ γιατί είναι τόσο κότες και βλήματα που νομίζουν ότι ο Μπαλλαδόρος είναι δικός μου ή έχουμε κάποια σχέση .


Αν λοιπόν βληματάρες ο Πάρνιου ήταν προπονηταράς δεν θα τρέχανε να τον κλείσουν ομάδες της Α ή Β κατηγορίας της Αγγλίας και θα ερχόταν στα Βαλκάνια και στην Βουλγαρία και στην CSKA Sofia απ όπου μάλλον δεν έφυγε σαν πετυχημένος .Υπάρχουν ένα σωρό χώρες που έχουν πολύ καλύτερο επίπεδο ποδοσφαίρου απ ότι η Ελλάδα ,αλλά καμιά ομάδα δεν τον προτίμησε .


Αυτά τα γράφω για να προσγειωθούν κάποιοι φελλοί με αγγλικά τοπωνύμια που γράφουν παπαριές .Και ώς συνήθως αυτά τα βλήματα δεν βλέπουν πέρα από την μύτη τους λόγω του ότι όταν είσαι τόσα χρόνια μέσα στο άρρωστο οπαδικό περιβάλλον ,όλο και κάποιο κουσούρι θα σου μείνει .


Μακάρι ο Πάρντιου να βρεί αγωνιστικές λύσεις για την ομάδα και να μην είναι η αγωνιστική εικόνα της ομάδας στο ίδιο επίπεδο με τις δηλώσεις του ,που δεν θα έκανε δημόσια ούτε ο προπονητής της Α.Ε Χαριλάου .Οταν λέει ότι ο Καμάτσο είναι από τους καλύτερους εκτελεστές της ομάδας ,τότε μάλλον ζεί σε άλλο κόσμο .Και δυστυχώς κάποιοι ισχυρίζονται ότι ε΄ναι πολύ καλός στις προπονήσεις και για αυτό τον βάζει !!!!!!!


Ρε δε πάμε καλά ,όταν ο παίκτης μόνος σε κενή εστία σημαδευει τα περιστέρια ,βγαίνει ο προπονητής και λεει ότι είναι εκτελεστής ; 


Ελπίζω να μην μας βγεί νέος Ενινγκ και τρέχουμε και δεν φτάνουμε

Peet

Σχόλια