ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Ο Σύριζα πήγε την Ελλάδα 100 χρόνια πίσω...

  

Έγινε δεκτή η προσφυγή του Δήμου Θεσσαλονίκης στο Πρωτοδικείο για την αποχή των εργαζομένων στην καθαριότητα, με τους Θεσσαλονικείς να δέχονται με ανακούφιση την απόφαση.

 

} Πρέπει να νικήσει ο ΣΥΡΙΖΑ για να απαλλαγούμε από τη δυσοσμία , δήλωσε χωρίς να ντρέπεται ο Αλέξης Τσίπρας.

} Τη δυσοσμία Αλέξη την προκαλούν οι συνεργάτες σου τύπου Πολάκη, και αυτοί που ε στηρίζουν και αποτελούν τη μόνιμη πελατεία σου, κουκουλοφόροι και άλλα περιθωριακά στοιχεία.

 

} Κάποιοι Νοσοκομειακοί Γιατροί που… συμπτωματικά ανήκουν στον αριστερό χώρο που έμαθαν να τεμπελιάζουν και που δεν έχουν εμπιστοσύνη στις ικανότητές τους, διαμαρτύρονται για το νομοσχέδιο που προωθεί η Κυβέρνηση και δίνει το δικαίωμα στους Γιατρούς του ΕΣΥ, όπως συμβαίνει με τους Καθηγητές και τους Στρατιωτικούς, να διατηρούν ιδιωτικά Ιατρεία.

} Αυτή είναι μια σωστή απόφαση της Κυβέρνησης, που δίνει το δικαίωμα στους ικανούς Γιατρούς που έχουν διάθεση να προσφέρουν, να το δείξουν στη πράξη.

 

} Μας κάνει εντύπωση το γεγονός, ότι όλοι αυτοί οι… ευαίσθητοι δεν ασχολήθηκαν με τους Καθηγητές που εδώ και τριάντα χρόνια διατηρούν ιδιωτικά Ιατρεία.

} Το ερώτημα είναι , αν δεν γνωρίζουν το ευεργέτημα αυτό των Καθηγητών, η αν φοβούνται να αναφερθούν σε αυτό το ξεχωριστό προνόμιο.

 

} Κανένα Κράτος που συμμετέχει στην Ενωμένη Ευρώπη δεν έχει αριστερή Κυβέρνηση, εκτός από τους… προοδευτικούς Έλληνες που έκαναν το λάθος το 2015, και γύρισαν την Ελλάδα πολλά χρόνια πίσω.

} Σήμερα, είναι πολύ δύσκολο αυτοί που το 2015 στις εκλογές στήριξαν το ΣΥΡΙΖΑ να επαναλάβουν το ίδιο λάθος.

} Όσο και αν σκούζει ο Τσίπρας, οι Έλληνες πολίτες δεν μασάνε, και αυτό προκύπτει από τις δημοσκοπήσεις που δίνουν προβάδισμα στη Νέα Δημοκρατία με ένα ικανοποιητικό ποσοστό.

 

} Σοβαρό πρόβλημα αντιμετωπίζει ο Τσίπρας σχετικά με τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη.

} Μια αξιόλογη Γυναίκα που θεωρούσαν σίγουρη στο ΣΥΡΙΖΑ, αρνείται να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο της Θεσσαλονίκης.

} Αντίθετα, είναι πάρα πολλοί αυτοί  που θέλουν να είναι υποψήφιοι με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, με αποτέλεσμα να δημιουργείται πρόβλημα με την αξιολόγηση.

 

} Δυνατό μπάσιμο διαπιστώνουμε ότι επιχειρεί ο Καρδιολόγος Διαμαντής Γκολιδάκης, ο οποίος θα πρέπει να φροντίσει να πάρει κοντά του ικανούς και αξιόπιστους συνεργάτες.

} Κατά τα άλλα οι εκλεγμένοι Βουλευτές αποτελούν σταθερή αξία, και οι Πολίτες τους ψηφίζουν μάλλον από… συνήθεια.

 

} Όταν υποχρεώνεις τους αλλοδαπούς να δίνουν θεωρητικές εξετάσεις στα Ελληνικά, ουσιαστικά τους οδηγείς να παρανομήσουν, είναι το επιχείρημα του Πατούλη στη προσπάθειά του να δικαιολογήσει την απάτη που διαπιστώθηκε στην Περιφέρειά του σχετικά με τη χορήγηση άδεια οδήγησης.

} Δηλαδή κατά τον Πατούλη, όσοι αλλοδαποί δεν έχουν δουλειά στη Χώρα μα τους οδηγεί η Κυβέρνηση στον να κάνουν ληστείες;

} Άδεια οδήγησης κύριε Πατούλη να πάρουν οι αλλοδαποί εξεταζόμενοι στα Ελληνικά, και όχι στη γλώσσα της  Χώρας τους η χρησιμοποιώντας τη συμμορία της Αθήνας;

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου