"Εσύ μπορείς να εξευτελιστείς καθαρίζοντας αμισθί τουαλέτες;"! Απάντηση Άγγελου Αναστασιάδη, στον αναγνώστη μας "Johny'!

 

Ο Άγγελος Αναστασιάδης δεν μας έχει συνηθίσει να απαντάει σε δημοσιεύματα, πόσο δε σε σχόλια οπαδών του ΠΑΟΚ επ΄ αυτών! 

Φαίνεται όμως πως το έκανε χθες Παρασκευή το βράδυ!

 Στο ανώνυμο σχόλιο, χωρίς υπογραφή δηλαδή, που βλέπετε παραπάνω, άγνωστο άτομο απαντάει σε πρώτο πρόσωπο στον αναγνώστη μας που υπογράφει ως "Johny" και δείχνει να είναι ο Άγγελος! 

Ο Άγγελος (;) λοιπόν, φαίνεται να υπερασπίζεται αυτά που είπε σε ραδιόφωνο της πόλης περί επιστροφής του στον ΠΑΟΚ ακόμα και για να καθαρίζει τουαλέτες. Εκεί που ο Τζόνι σχολίασε ότι κάτι τέτοιο είναι ξευτίλα, ο ίδιος λέει ότι δεν είναι ξευτίλα για τον ίδιο να καθαρίζει αμισθί τουαλέτες στον ΠΑΟΚ, επικαλούμενος μάλιστα πατέρες του Αγίου Όρους ως δασκάλους του σε / για τέτοιες συμπεριφορές...

 

Σχόλια

 1. Μπαλλαδορε ,εχει πρόβλημα η σελίδα ,ανοίγει μεν ,παράξενα δε

  Ισως σε χάκαρε καποιο τρελό παόκι

  Οσον αφορά τον Αγγελο .
  Μπαλλαδόρε ,παόκι όπως ξέρεις δεν είμαι και ο Αγγελος είναι βαθειά αντιαρειανός ,αλλά δεν θα τον κρίνω με βάση τα οπαδικά .Ο Αγγελος είναι από τους πλεον έντιμους στο χώρο του ποδοσφαίρου και έχει μια συγκεκριμένη αντίληψη για την λετουργία της ομάδας .Μπορεί ηοι γνώσεις του και οι δυνατότητες του να είναι πεπερασμένες ,αλλά τουλάχιστον δεν θα βάλει την ομάδα σε οικονομικό κατήφορο και καταστροφή .
  Εχει το κόλλημα του με την θρησκεία ,αλλά αυτό δεν βλάπτει ούτε εμένα -ούτε εσένα -ούτε κανέναν άλλον και αφού ο Ιβάν τον επέλεξε καλά θα κάνουν στον ΠΑΟΚ να τον στηρίξουν .
  Μπαλλαδόρε γεμίσαμε φαντασμένα λαμόγια που το μόνο που έχουν κάνει είναι να έχουν καταστρέψει τις ομάδες της πόλης μας και ξέρεις πολύ καλά ότι είναι πάρα πολλοί .
  Μπαλλαδόρε ,με τον Αγγελο θα μπορούσα να καθίσω και να πιώ μια ρετσίνα ,ενα τσίπουρο και να μιλήσουμε ,με κάτι άλλα ξεφτιλισμένα ανθρωπάκια ,ούτε νερό δεν θα δεχόμουν από αυτούς .
  Τωρα αν η απάντηση του υποτιθέμενου Αγγελου ,μοιάζει και είναι υπερβολική ας του το συγχωρέσουμε

  Peet

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος και είναι ο Άγγελος Αναστασιάδης..;Ας μας πει τότε τι έχει να προσφέρει στη νέα του θέση ενώνοντας κομμάτια της οικογένειας του ΠΑΟΚ και απομακρύνοντας Ιουδαίους από το μυστικό δείπνο του Σωματείου! Ο ΠΑΟΚ λοιπόν είναι και εταιρεία και όλοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος για όσους έχουν εργαστεί σ αυτό το κόσμο της πλάνης!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Πιθανολογούμε ότι είναι. Κατά τ΄ άλλα, εδώ θα συνεργαστεί με ανθρώπους που κατηγορούνται ότι καίνε αυτοκίνητα και απειλούνε ζωές, δουλειές και οικογένειες σύμφωνα με το βούλευμα!!

   Διαγραφή
  2. Την απάντηση για τους γιούς Σαββίδη θα την δώσουν τα δικαστήρια και μέχρι να καταδικαστούν είναι αθώοι ,σύμφωνα με τον νόμο
   Κάποιοι έχουν αρχίσει μια οργανωμένη προσπάθεια να διώξουν τον Ιβαν από την Ελλάδα ,για πολιτικούς λόγους και αυτοί οι κάποιοι έχουν αποτυπωθεί στην συνάντηση Μαρινάκη -Τριμμάτη- πρέσβη ΗΠΑ ,που έγινε στη Θεσσαλονίκη .Και απανωτα ακουγονται ιστορίες περι Μυστακίδη .Ολα αυτά μόνο τυχαία δεν είναι .
   Συμφέρει στη Μακεδονία να φύγει ο Ιβάν?
   Ας απαντήσουν πρώτα σ αυτό και έπειτα σ όλα τ αλλα
   Υπάρχει χθεσινό αρθρο του Θωμαϊδη σχετικά με τον Ιβαν ,καλό θα είναι να διαβαστεί
   Ας σταματήσουμε στη πόλη μας να βγάζουμε μόνοι μας τα μάτια μας και έπειτα να κλαιγόμαστε για την Αθήνα .
   Ο Ιβαν δεν είναι χειρότερος από Μαρινάκη -Αλαφούζο -Μελισανίδη -Καρυπίδη .

   Peet

   Διαγραφή
 3. Αυτός ο Αρειανός καλά θα κάνει να ασχοληθεί με την ομάδα του και ας αφήσει τον Άγγελο Αναστασιάδη και τον ΠΑΟΚ για αυτούς που ξέρουν και τα Αντιπαοκτσηδικα σχόλια σου Μπαλαδορε δείχνουν την αδυναμία όσων διαχειρίζονται το σάιτ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα της πόλης μας ,όπως και ο Ηρακλής και τέτοια θέματα αφορούν όλη τη πόλη .Οταν θα φθάσουμε στα αγωνιστικά τότε είναι άλλο θέμα . Είστε τόσο στενόμυαλοι κάποιοι -σε όλες τις ομάδες- που το μόνο που σας νοιάζει είναι το οπαδικό συμφέρον και το βάζετε πάνω από συμφέρον της πόλης μας και της Μακεδονίας .Αλλά τι να περιμένεις από αυτούς που ακούγαν νύχτα -μέρα τον φονιά και αυτόχειρα .....
   Αυτοί που διαχειρίζονται τον Μπαλλαδόρο δίνουν βήμα σε όλους ,ακόμη και σε αυτούς που τους βρίζουν και δυστυχώς είναι πολύ λίγα τα σαίτ που το κάνουν αυτό .Θέλετε να ζείτε στο μικρόκοσμο του σκοτεινού οπαδισμού σας και δεν σας νοιάζει τίποτε άλλο για αυτό βρίσκετε "πρόβλημα " σε όσους γράφουν και δεν ανήκουν στην Χ ομάδα σας .
   Σας αρέσει να ακούτε μόνο τους εαυτούς σας ,γιατί δεν αντέχετε άλλες φωνές .
   Τα βάλατε με τον Ιβάν ,με τον Αγγελο και δεν ξέρω ποιόν άλλο

   Peet

   Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου