ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Ρεκόρ στις ζημιές για να ΄ναι πετυχημένη η γιορτή για το Πολυτεχνείο

  

Η παράταξη «Κοιτάμε μπροστά στην Κεντρική Μακεδονία», του Χρήστου Γιαννούλη, όπως ήταν αναμενόμενο δεν ψήφισε τον προϋπολογισμό του 2023 της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, χωρίς να μπορεί όμως να δικαιολογήσει την απόφασή του με σοβαρά επιχειρήματα.

} Αυτή είναι η γνωστή συνταγή του ΣΥΡΙΖΑ να λέει όχι σε όλα, και ας μπορεί να δικαιολογήσει το όχι με σοβαρά επιχειρήματα και στοιχεία.

 

} Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στη Δημοτική Αρχή του Διδυμοτείχου, που αποφάσισε να δώσει το όνομα της αδικοχαμένης Τοπαλούδη σε κάποιο δρόμο η πλατεία της Πόλης.

} Η απόφαση αυτή είναι προς τη σωστή κατεύθυνση, και έχει την αποδοχή όλων των Ελλήνων Πολιτών, εκτός από τους αριστερούς κουκουλοφόρους.

 

} Αυτόν τον γελοίο Χαϊκάλη που κάποιοι σχολιάζουν αρνητικά για τη θέση που πήρε στην υπόθεση Μίχο, θυμίζουμε σε όσους έχουν ασθενή μνήμη ότι αυτός ο ατσούμπαλος ηθοποιός, κάποτε υπήρξε Υπουργός της Κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.

 

} Ο Ερντογάν, δεν πέρασε ούτε ένα 24ωρο από τότε που εμφανίστηκε τα μέσα ενημέρωσης να δηλώνει… λογικός,  χθες πάλι απείλησε την Ελλάδα ότι μια νύχτα θα κατακτήσει Τα Νησιά μας.

} Μήπως είναι καιρός να σταματήσει η Ελληνική Κυβέρνηση τις ευγένειες και να δώσει στον Τούρκο Πρόεδρο μια σκληρή απάντηση του τύπου, μια νύχτα Ταγίπ μπορείς να κλάσεις τα… μέζεα όπως θα έλεγε και ο Ζουράρης.

 

} Γνωρίζουν οι σοβαροί πολίτες, ότι για τους αριστερούς επιτυχημένη πορεία-εκδήλωση θεωρείται εκείνη με τις περισσότερες ζημιές.

} Όσες περισσότερες βιτρίνες των καταστημάτων κατεβάσουν, όσα περισσότερα αυτοκίνητα σπάσουν και κάψουν, τόσο επιτυχημένη θα θεωρηθεί η πορεία για να γιορτάσουν το Πολυτεχνείο.

 

} Αφού ο εκδότης του Documento που Βαξεβάνης που λειτουργεί και ως εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει να δώσει τα στοιχεία για όσους βρώμισε στην Εφημερίδα του γιατί… κάηκε το αρχείο του, θέλει να χρησιμοποιήσει μάρτυρες με κουκούλα.

} Την ιδέα του την έδωσε ο συνήγορός του Μαντζουράνης, που όσοι έχουν ασθενή γνώμη πρέπει να θυμούνται ότι την περίοδο του ΠΑΣΟΚ, συνεργάστηκε με τον Κοσκοτά και τον Κουτσόγιωργα.

} Το δίδυμο Βαξεβάνης-Μαντζουράνης είναι τόσο ικανό που μπορούν να ανοίξουν ακόμη και χρηματοκιβώτιο χωρίς να γνωρίζουν τον… κωδικό.

 

} Πρόκειται για μια τραγελαφική υπόθεση που στους σοβαρούς Έλληνες πολίτες προκαλεί γέλια, και μόνο στο ΣΥΡΙΖΑ ελλείψει άλλων στοιχείων δέχονται αυτό το καραγκιοζιλίκι.

} Αν η πρώην Υπουργός  Φωτίου, εμφανιστεί μερικές φορές ακόμη στα κανάλια, και κάνει δηλώσεις σαν αυτές που έκανε απέναντι στον Γεωργιάδη, τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ θα πάρουν ακόμη περισσότερο την κατηφόρα.

 

} Ο Κοκκινοτρίχης Τράμπ δήλωσε ότι θα διεκδικήσει την Προεδρία της Αμερικής το 2024, παρά το γεγονός ότι οι δημοσκοπήσεις τον βγάζουν τελευταίο.

} Αυτός που χάρηκε με την υποψηφιότητα του Τράμπ είναι μόνο ο Ερντογάν, και θα χαρεί ακόμη περισσότερο αν δηλώσει υποψήφια και η Μέρκελ.

} Αυτό το δίδυμο υπήρξε το χειρότερο για την Ελλάδα, και σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να αναστηθούν πολιτικά.

Σχόλια