Επέστρεψε για να καθαρίζει...τουαλέτες στο αθλητικό κέντρο!!

 


 

 

Μπορεί να καθυστέρησε… λίγο ο Ιβάν Σαββίδης, τελικά ανακάλυψε τον  άνθρωπο που θα προχωρήσει το αθλητικό Κέντρο στη Θέρμη.

} Ο κατάλληλος άνθρωπος που θα ασχοληθεί με το αθλητικό κέντρο στη Θέρμη, που προκλητικά καθυστερεί αρκετά χρόνια, είναι ο Άγγελος Αναστασιάδης.

} Αφού ο Άγγελος Αναστασιάδης δεν κατάφερε να βρει ομάδα για να κάνει τον προπονητή, ήθελε να κλείσει την καριέρα του στο ΠΑΟΚ, έστω και ως παράγοντας.

 

} Ο Ιβάν Σαββίδης τον έχρισε Β Αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, και όπως αναφέρουμε και παραπάνω, τον ανέθεσε να διαπραγματευτεί με τον Δήμαρχο Θέρμης, την κατασκευή του Αθλητικού κέντρου.

} Ο Αναστασιάδης άρχισε κιόλας τις επαφές με τη διοίκηση του Δήμου Θέρμης, και όπως ο ίδιος εκμυστηρεύθηκε σε φίλο του, πολύ σύντομα θα υπάρξουν αποτελέσματα.

 

} Θεωρούμε, πως ο Άγγελος Αναστασιάδης δεν είναι ο κατάλληλος να παίξει έναν τέτοιο ρόλο, γιατί πιστεύει πως αυτός είναι ο σοφός, και όλοι οι άλλοι είναι… γατάκια.

} Βέβαια, ο Ιβάν Σαββίδης παλαιότερα προσπάθησε να αξιοποιήσει και τον Γιώργο Κούδα τον οποίο χαρακτήρισε ειδικό σύμβολο, έκτοτε όμως ο… θεσμός δεν λειτούργησε.

 

Ο παίκτης του ΠΑΟΚ Κωνσταντέλιας απέδειξε με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του, ότι είναι ένα αυθεντικό ποδοσφαιρικό ταλέντο.

} Πρέπει όμως ο νεαρός  να κρατήσει χαμηλά τη μπάλα, γιατί αρκετά τέτοια ποδοσφαιρικά ταλέντα ου βιάστηκαν να καβαλήσουν το καλάμι, εξαφανίστηκαν.

 

} Παράδειγμα αποτελεί ο Τζανδάρης, για τον οποίο ο Άγγελος Αναστασιάδης είχε γνωματεύσει ότι είναι παίκτης υψηλών προδιαγραφών, και ότι θα αφήσει εποχή στο ποδόσφαιρο γενικά.

} Ο παίκτης που πήραν τα μυαλά του αέρα, και έφυγε από τον ΠΑΟΚ για να φορέσει την κόκκινη φανέλα του Ολυμπιακού, εξαφανίστηκε.

 

} Κάποιοι έχουν υποχρέωση να προστατέψουν τον νεαρό Κωνσταντέλια, ώστε να μην έχει την ίδια τύχη με άλλους παίκτες που όπως αναφέρουμε και λίγο παραπάνω, βιάστηκαν να καβαλήσουν το καλάμι.

 

} Η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ το Σάββατο αντιμετωπίζει την αντίστοιχη ομάδα του Προμηθέα, και φιλοδοξεί να πάρει τη νίκη, αν βέβαια του το επιτρέψει ο διαιτητής Παπαπέτρου.

} Αλήθεια, μπορεί ο Πρόεδρος της ΚΕΔ Στέλιος Κουκουλεκίδης να μας δώσει μια πειστική απάντηση, γιατί σε όλα σχεδόν τα παιγνίδια του Προμηθέα, χρησιμοποιεί ο διαιτητής Παπαπέτρου, όταν μάλιστα ο ΠΑΟΚ έχει επανειλημμένα εκφράσει παράπονα για τη διαιτησία του;

} Εν πάση περιπτώσει, οι φίλαθλοι πρέπει και σε αυτό το παιγνίδι να γεμίσουν το παλατάκι και να στηρίξουν την ομάδα τους με τον τρόπο που αυτοί ξέρουν και μπορούν.

 

} Σχετικά με την οικονομική αδυναμία της ΚΑΕ, αυτός που μπορεί να δώσει την απάντηση είναι μόνο ο Θανάσης Χατζόπουλος.

} Θα το επαναλάβουμε για μια ακόμη φορά, ότι ο Θανάσης Χατζόπουλος έχει διαθέσει αρκετά λεφτά στο μπάσκετ του ΠΑΟΚ, δεν είναι αρκετά όμως για να δημιουργήσει μια ισχυρή ομάδα, όπως οι φίλαθλοι αλλά και ο ίδιος επιθυμεί.

 

} Στο ερώτημα που εκφράζουν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, αν η ομάδα μετά τη διακοπή θα επιστρέψει με την ίδια αγωνιστική διάθεση που έδειξε στα τελευταία παιγνίδια του πρωταθλήματος, την απάντηση μπορεί να τη δώσει μόνο ο Λουτσέσκου.

Σχόλια