ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Αφού πούλησε τη Μακεδονία, ο προδότης Τσίπρας ταυτίζεται με Ερντογάν...

  

Μπορεί όλοι οι σοβαροί Έλληνες πολίτες που αγαπούν τη Πατρίδα τους να συμφωνούν με την ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων της Χώρας.

} Ο Τσίπρας όμως και όλοι όσοι διέπονται από τη γνωστή αριστερή κουλτούρα διαφωνούν, προκαλώντας πολλά ερωτηματικά στους πολίτες για τη συμπεριφορά τους.

} Δεν συμφωνεί με τους εξοπλισμούς ο Τσίπρας και ταυτίζεται με τη λογική και την επιθυμία του Τούρκου Προέδρου.

 

} Τι μπορεί να περιμένει κανείς όμως από τους αριστερούς εκείνους που θέλουν να διαλύσουν την Αστυνομία και να αφήσουν ανοιχτά τα σύνορα της Χώρας μας, για να μπορούν να περνούν με άνεση οι μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες;

 

} Οι πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι πολύ σύντομα η Βουλευτής της Α Περιφέρειας Θεσσαλονίκης Έλενα Ράπτη, θα επισημοποιήσει τη σχέση της με τον Υφυπουργό παρά των Πρωθυπουργώ Γιάννη Μπρατάκο.

} Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας λειτούργησε τον «πάγκο αλληλεγγύης» στη Λαϊκή αγορά της Ξηροκρήνης, και πολύ σύντομα ο «πάγκος» θα λειτουργήσει σε όλες τις λαϊκές αγορές της Θεσσαλονίκης.

 

} Χθες στη Θεσσαλονίκη η Αστυνομία συνέλαβε δύο διακινητές μεταναστών, και τους παρέπεμψε στη Δικαιοσύνη.

} Το ερώτημα που εκφράζουν οι πολίτες είναι το εξής: Ποια είναι η τύχη όλων αυτών των παράνομων διακινητών, που συχνά-πυκνά συλλαμβάνονται από την Αστυνομία;

} Να αφήνονται ελεύθεροι και να συνεχίζουν το έργο τους είναι η δική μας απάντηση, γιατί η Δικαιοσύνη κάθε άλλο παρά τυφλή είναι.

 

} Ποιος είναι αρμόδιος και ποιος μπορεί να μας ενημερώσει, πως ο συγχωρημένος ο Τράγκας δημιούργησε αυτή την τεράστια περιουσία, προκαλώντας τους πάντες;

} Γιατί δεν νομίζω ότι υπάρχει έστω και ένας που να πιστεύει, ότι την τεράστια περιουσία του ο Τράγκας τη δημιούργησε από τη δημοσιογραφία;

 

} Τη θέση μας για τους μαραθώνιους την έχουμε εκφράσει αρκετές φορές και θα συνεχίζουμε να την εκφράζουμε, όσο οι αρμόδιοι θα νεκρώνουν την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, για να δοκιμάσουν τις αντοχές τους κάποιοι άνεργοι.

} Το πάγιο ερώτημά μας είναι, γιατί δεν επιλέγουν κάποιο χώρο εκτός του κέντρου της Πόλης, ώστε να μη ταλαιπωρούνται οι πολίτες;

 

} Η Εφημερίδα του ΒΗΜΑ, ιδιοκτησίας του Μαρινάκη κουμπάρου της Ντόρας Μπακογιάννη, θεωρεί υπόλογους τον Δημητριάδη ανιψιό του Κυριάκου Μητσοτάκη, και τον πρώην διευθυντή της ΕΥΠ Ναπολέων, επιλογή του Πρωθυπουργού.

} Το δημοσίευμα του Βήματος δικαιώνει τη δική μας θέση που την έχουμε επανειλημμένα εκφράσει, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει προχωρήσει σε αρκετές λανθασμένες επιλογές.

 

} Η Ευρωπαϊκή Ένωση έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον απαράδεκτο τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισαν οι Τούρκοι τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα.

} Θυμίζουμε σε όσους έχουν ασθενή μνήμη, ότι ο Απόστολος Τζιτζικώστας κατέχει τη θέση του Α Αντιπροέδρου των Περιφερειών της Ευρώπης.

 

} Δεν ήταν στις προθέσεις μας να ασχοληθούμε με όσα γράφονται και λέγονται σχετικά με τις παρακολουθήσεις  τις οποίες χρεώνουν στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

} Πόσοι είναι αυτοί οι… υγιείς πολίτες που πιστεύουν, ότι ο Πρωθυπουργός παρακολουθούσε τη Γυναίκα του και τους πρωτοκλασάτους Υπουργούς της Κυβέρνησης όπως έγραψε μια συγκεκριμένη Εφημερίδα, η αξιοπιστία της οποίας ελέγχεται;

 

} Αγαπητέ μου, το γεγονός ότι ο Ερντογάν θέλει να εκδικηθεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη και εύχεται να χάσει στις προσεχείς εκλογές δείχνει, ότι ο Πρωθυπουργός χειρίζεται άψογα τα Εθνικά μας θέματα.

Σχόλια