Το κατεστημένο της Αθήνας πολεμάει τον ΠΑΟΚ...

 
Το κατεστημένο της Αθήνας, άλλοτε άμεσα και άλλοτε έμμεσα συνεχίζει τον πόλεμο κατά του Ιβάν Σαββίδη και του ΠΑΟΚ.

} Ο κουμπάρος του Αυγενάκη και Πρόεδρος της ΕΕΑ, ανακάλυψε ότι τα παιδιά του Ιβάν Σαββίδη Γιώργος και Νίκος, έχουν εκκρεμότητες με τη δικαιοσύνη και πίστεψε ο αφελής Κρητικός, πως μπορεί να βλάψει την εικόνα του ΠΑΟΚ.

} Οι γιοι του Ιβάν Σαββίδη με τη σειρά τους, καταθέτουν μηνύσεις σε βάρος του κουμπάρου του Αυγενάκη και Προέδρου της ΕΕΑ.

 

} Καμιά άλλη ομάδα στην Ελλάδα δεν έχει πολεμηθεί τόσο πολύ από το Αθηναϊκό σύστημα όσο ο ΠΑΟΚ, που όμως παραμένει όρθιος και δυνατός.

 

} Μετά τη Βουλγαρική Μοντάνα, η ομάδα Βόλεϊ του ΠΑΟΚ κληρώθηκε και θα αντιμετωπίσει την Μακάμπι Τελ Αβιβ από το Ισραήλ.

} Στόχος του ΠΑΟΚ είναι να ξεπεράσει και το εμπόδιο της Μακάμπι, και να προχωρήσει ένα ακόμη βήμα παραπάνω στην Ευρώπη.

 

} Ο Άγγελος Αναστασιάσης, ο Βασίλης Χατζηαποστόλου, ο Καθηγητής της Ιατρικής Περικλής Παπαδόπουλος και ο Δημήτρης Μουτσάκης, είναι τα νέα μέλη  που θα συμμετάσχουν στο νέο  διοικητικό σχήμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

} Στις θέσεις τους παραμένει ο Μάκης Γκαγκάτσης που θεωρείται ο βασικός πυλώνας του ΠΑΟΚ και υπεύθυνος για την καλή λειτουργία της ΠΑΕ, η Μαρία Γκοντσάρεβα  που εμπιστεύεται ο Ιβάν Σαββίδης, και ο Κυριάκος Κυριάκος.

 

} Μακάρι να πέσουμε έξω στις εκτιμήσεις μας, πολύ φοβόμαστε όμως, ότι η παρουσία του Άγγελου στο ΠΑΟΚ, θα δημιουργήσει αναταράξεις στο αγωνιστικό κομμάτι.

} Ο Λουτσέσκου που ενημερώθηκε για το παρελθόν του  Αναστασιάδη, φρόντισε να κρατήσει τις απαραίτητες αποστάσεις από τον Άγγελο, στέλνοντας  ένα ξεκάθαρο μήνυμα, να μη τολμήσει να ασχοληθεί με το ποδοσφαιρικό τμήμα.

} Μήπως, λέμε μήπως ο Αναστασιάδης  δημιουργήσει προβλήματα στο τεχνικό τμήμα, αφού παρά τα όσα λέει, ότι δηλαδή δέχεται ακόμη και τουαλέτες να καθαρίζει φτάνει να είναι στο ΠΑΟΚ, διακαής του πόθος είναι να καθίσει στο πάγκο της ομάδας;

 

} Γιατί ως διοικητικό μέλος, ως παράγοντας  δεν έχει καμιά εμπειρία και είναι πολύ δύσκολη η συνεργασία μαζί του.

} Θεωρούμε, πως θα ήταν προτιμότερο ο Ιβάν Σαββίδης να χρησιμοποιήσει τον Αναστασιάδη στο νέο κτήμα με αμπέλι  που αγόρασε στη Χαλκιδική παρά στο ΠΑΟΚ!

 

} Η απόφαση του Ιβάν Σαββίδη να ενισχύσει τη διοίκηση του ΠΑΟΚ με τα νέα πρόσωπα που αναφέρουμε παραπάνω, μπορεί να εξυπηρετεί κάποια σκοπιμότητα  και τίποτα παραπάνω.

} Ο Μάκης Γκαγκάτσης στο διοικητικό κομμάτι οδηγεί το ΠΑΟΚ με επιτυχία, και δεν νομίζουμε πως χρειάζεται η παρουσία του 75χρονου Αναστασιάδη, η του 80χρονου Χατζηαποστόλου.

} Αυτοί, και ειδικότερα ο πρώτος μόνο εμπόδια μπορεί να δημιουργήσει στον Μάκη Γκαγκάτση με τις ανόητες αμπελοσοφίες που συνήθως χρησιμοποιεί.

 

} Αύριο η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στο παλατάκι τον ισχυρό Προμηθέα Πατρών, και θα πρέπει να πάρει τη νίκη.

} Σημαντικό ρόλο θα παίξει η παρουσία των φιλάθλων, γι αυτό το παλατάκι αύριο πρέπει να γεμίσει, και οι φίλαθλοι να στηρίξουν την ομάδα τους με τον τρόπο που αυτοί ξέρουν.

Σχόλια