Η λύση είναι μόνο μία, Αριστοτέλης Μυστακίδης!!!


 

 Ο Μυστακίδης είναι γεννημένος στη Θεσσαλονίκη είναι από παιδί οπαδός του ΠΑΟΚ και διατηρεί, εδώ και κάποια χρόνια, σουίτα στην Τούμπα.

 Όσο για τις δυνατότητές του παραθέτω τα εξής, κατά το Forbes οι πλουσιότεροι Έλληνες είναι η Βίκυ Σάφρα, με περιουσία των 7,4 δισ. δολαρίων ακολουθούν ο Αριστοτέλης Μυστακίδης (3,6 δισ. δολάρια, σύμφωνα με τη λίστα του Forbes από τον Απρίλιο), ο Φίλιππος Νιάρχος (2,8 δισ. δολάρια) και η οικογένεια του Βαρδή Βαρδινογιάννη (1,4 δισ. δολάρια). Η περιουσία του Σαββίδη πάντα κατά το Forbes είναι 1.5 δισ δολλάρια.


Η λύση λοιπόν είναι μόνο μία, Αριστοτέλης Μυστακίδης!!!

Σχόλια

 1. Εβαψε ο Ιβαν το μαλλί ξανθό ,όπως φαίνεται στη φωτό ;

  Ο Μυστακίδης και ο κάθε Μυστακίδης ,που έχει χρήματα ,πρέπει να έχει κάποιο ουσιαστικό λόγο για να ασχοληθεί με την Χ ομάδα
  Οταν ο φίλος βρεί τι έχει να κερδίσει ο Μυστακίδης από την ενασχόληση του με τον ΠΑΟΚ ,τότε θα έχει την απάντηση .
  Ο Μυστακίδης για να πάρει τον ΠΑΟΚ πρέπει να τα σκάσει χοντρά στον Ιβαν και επιπλέον να ρίξει χρήμα στην ομάδα .
  Ας μας πεί ο φίλος πόσα υπολογίζει ότι πρέπει να ξοδέψει ο Μυστακίδης για τον ΠΑΟΚ και βλέπουμε


  Peet

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ας μας πει ο Ιβαν πόσο αξίζει η ομάδα σήμερα. Προσοχή όχι πόσα ξόδεψε όλα αυτά τα χρόνια για τις παρελάσεις των παλτών. Να μας πει για την σημερινή αξία. Επίσης να υπενθυμίσω ότι άλλος χρησιμοποίησε την ομάδα για κάνει δουλειές στην Ελλάδα. Τέλος επειδή ο Ιβάν έγινε ΠΑΟΚ πριν από 10 χρόνια αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι έχουν κρυφές ατζέντες και απώτερους σκοπούς, κάποιοι είναι απλώς ΠΑΟΚ από παιδιά.

   Διαγραφή
  2. Ο Ιβαν έχει γραμμένα πόσα του κόστισε ο ΠΑΟΚ ,το τι θα ζητήσει είναι δικό του θέμα .Αν ο Χ Μυστακίδης έχει την ιάθεση να ασχοληθεί με τον ΠΑΟΚ και να τον αγοράσει ,τότε λύση θα βρεθεί μέσα σε λογικά πλαίσια βέβαια .
   Ας μου απαντήσει κάποιος για ποιό λόγο ο Μυστακίδης να αγοράσει τον ΠΑΟΚ και τότε μπορούμε να μιλήσουμε σοβαρά Αν μου πεί ότι θα τα σκάσει χοντρά στον Ιβάν επειδή ήταν από παιδάκι ΠΑΟΚ ,τότε είναι εκτός πραγματικότητος .
   Επιχειρηματίας που έχει κάνει τέτοια περιουσία δεν έχει συναισθηματισμούς σε ότι αφορά το χρήμα ,γιατί μπορεί να δώσει 200 εκ για ένα γιώτ ,αλλά τους υπαλληλούς του να τους δίνει τον βασικό μισθό ή να καθυστερεί τα κοινόχρηστα ,όπως κάποιοι ¨αλλοι"

   Peet


   Μπαλλαδόρε ,ο γεννηθείς στο Λίμαν χάθηκε ......Δεν ξέρω αν σχετίζεται το ότι δεν ακούμε τίποτε από Τριμμάτη .
   Ας ελπίσουμε ότι αυριο θα νικήσουμε στα Γιάννενα γιατί αλλιώς πάλι θα διαβάζουμε για το Μαρακανά της Θεσσαλονίκης


   Διαγραφή
 2. Μονόδρομος είναι η λύση Μυστακίδη. Ο άνθρωπος είναι γίγαντας, Ιβάν εάν πραγματικά αγαπάς τον ΠΑΟΚ παρέδωσε του την σκυτάλη. Με τον Μυστακίδη ο ΠΑΟΚ σίγουρα θα γίνει μεγάλη ευρωπαική ομάδα. Είναι ο πλουσιότερος έλληνας, είναι Θεσσαλονικιός, είναι ΠΑΟΚτσής. Τί άλλο θέλουμε?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ενδιαφέρεται για τη ΠΑΕ ο Μυστακίδης ή να είχαμε να λέγαμε..;σκαμπαζει περισσότερο ποδόσφαιρο από τον Ιβάν είναι δεδομένο και επίσης τα ban σε Ρώσους ιδιοκτήτες βλ. Ρόμαν Αμπράμοβιτς από την ελίτ δεν αφήνουν περιθώρια στον Ιβάν Σαββίδη όσο υπάρχει το ουκρανορωσικο σε διεθνές επίπεδο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου