Οργανωμένη επίθεση κατά Ιβάν για να πουλήσει και να φύγει...

 


 

Εχει αρχίσει μια οργανωμένη,απ ότι φαίνεται ,επίθεση κατά του Ιβάν ,με απώτερο σκοπό να πουλήσει και να φύγει .Αλλά όλοι αυτοί που εξαπολύουν μύδρους κατά του Ιβάν ,δεν παρουσιάζουν προτάσεις ρεαλιστικές για τον Χ που θα αγοράσει τον ΠΑΟΚ και θα βάλει επιπλέον χρήματα για να έρθει η μάδα στο επιθυμητό σημείο .

Πέρα από κάτι νεφελώδεις αναφορές στο Μυστακίδη ,που είναι άγνωστο αν τις ξέρει και αν τις παίρνει στα σοβαρά ,δεν υπάρχει καμμία αλλη πρόταση .Και δυστυχώς κάποιοι είναι αχάριστοι προς τον Ιβάν ,που για τους δικούς του λόγους ,έβαλε πολύ χρήμα για να κρατήσει όρθια την ομάδα και να της φέρει κούπες .

Και η αχαριστία είναι πολύ κακό πράγμα ,γιατί αργά η γρήγορα ανταποδίδεται .Ο Ιβάν προσπαθεί να μαζευτεί οικονομικά ,γιατί έτσι κρίνει καλύτερο για την οικονομική του κατάσταση και προφανώς η μπάλα παίρνει και τον ΠΑΟΚ .

Αλλά σε κάποιους αρέσουν οι Γούμενοι ,οι Ακηδες και οι Μπένυδες ........

Οι επιθέσεις σε βάρος του Ιβάν πλέον φαίνεται ότι έχουν οργανωθεί και συμπαρασύρουν και αγνούς οπαδούς στον κατήφορο .Μήπως πίσω από τις επιθέσεις βρίσκονται πρόσωπα και οργανώσεις που δεν έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο ,αλλά με την πολιτική ? Μήπως κάποιοι ευτραφείς και στρουμπουλοί ομογενείς που ήρθαν πρόσφατα στη γή των πατεράδων τους θέλουν να εκτοπίσουν από τον ΠΑΟΚ ,τον Ιβάν για πολιτικούς λόγους ;


Ερωτήματα που καλά θα κάνει ο κόσμος της ομάδας να τα σκεφτεί και να φιλτράρει τις διάφορες επαναστατικές φωνές

Peet

Σχόλια

  1. Καλά θα κάνουν όλοι κλακαδόροι να καταλάβουν ότι οι εκβιασμοί του τύπου «Ιβάν η χάος» σε μας που δεν είμαστε ΠΑΟΚτσήδες της τελευταίας δεκαετίας δεν περνάνε.
    Ο ΠΑΟΚ υπήρχε και ήταν μεγάλος πριν τον Ιβάν και ευτυχώς θα υπάρχει και μετά από αυτόν.
    Επίσης θα ήθελα να υπενθυμίσω ότι ο μεγαλομέτοχος είναι εκείνος που έχει μετατρέψει τον ΠΑΟΚ σε τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ και προτεκτοράτο του Πούτιν.
    Τέλος θα πω ότι η μεγάλη προσφορά του Ιβάν φυσικά και αναγνωρίζεται, λέω όμως ότι έχει πιάσει ταβάνι και δεν μπορεί παραπάνω. Ο ΠΑΟΚ όμως είναι πάνω από τον Σαββίδη και πρέπει να προχωρήσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου