Λακίζουν οι Ρωσοπόντιοι! Βάλανε στο ΔΣ τον Μάκη τον Μανάβη για να καθαρίζει τουαλέτες!!

 


Ο ΠΑΟΚ προχωράει μεγάλες αλλαγές στο σχήμα του διοικητικού συμβουλίου. Από το Δ.Σ. του Δικεφάλου αποχωρεί ο Γιώργος Σαββίδης.

Μαζί του θα φύγουν και οι Αρτούρ Νταβιντιάν, Τρύφων Κούκιος και Βαγγέλης Χρυσοχόος, ο οποίος ωστόσο διατηρεί πλήρως τα καθήκοντά του ως εμπορικός διευθυντής.

Από την άλλη, στο διοικητικό σχήμα μπαίνει ο Άγγελος Αναστασιάδης. Θα έχει μάλιστα τον ρόλο του β’ αντιπροέδρου και θα είναι υπεύθυνος για το project manager του νέου προπονητικού κέντρου.

Στο Δ.Σ. του ΠΑΟΚ θα μπουν επίσης ο Περικλής Παπαδόπουλος (υπεύθυνος ιατρικών θεμάτων), ο Βασίλης Χατζηαποστόλου (αναλαμβάνει το δίκτυο συνεργατών) και ο Δημήτρης Μουσάκης. Ο τελευταίος θα αναλάβει ως project manager της Νέας Τούμπας.
Το νέο διοικητικό σχήμα θα επικυρωθεί στη Γενική Συνέλευση του ΠΑΟΚ, η οποία θα πραγματοποιηθεί τον Δεκέμβριο.

Σχόλια

  1. «Όσον αφορά τη διάδοχη κατάσταση την καθημερινή του ενασχόληση υπάρχει ο γιος του Γιώργος Σαββίδης. Ο οποίος πρόσφατα ήρθε και στην Τούμπα» … «Να έχουν υπόψιν πως οι καλοί στρατηγοί δεν είναι ανάγκη να πολεμήσουν αυτοί. Οι καλύτεροι στρατηγοί είναι αυτοί που εκπονούν τα καλύτερα σχέδια» 20-9-2022 Λ. Δούκας υπεύθυνος επικοινωνίας ΠΑΟΚ.
    Δεν πέρασαν δύο μήνες και ο Γιώργος μας τελείωσε. Το παιδί κουράστηκε ανέβα κατέβα από την σουίτα στα αποδυτήρια. Κάθε λίγο και λιγάκι τραπεζώματα με τον Λουτσέσκου και τον Μπότο, έσκασε το παιδί. Όχι τιποτα άλλο πρέπει τώρα να ξεκινήσει και δίαιτα για χάσει τα κιλά που έβαλε.
    Πάντως αν όλη αυτή ιστορία έγινε για να μην χρεωθεί η αγία οικογένεια κάποιες περήφανες πωλήσεις που ακούγονται στην πιάτσα, ένα έχω να πω οι καλύτεροι στρατηγοί είναι αυτοί που εκπονούν τα καλύτερα σχέδια. Το στρατηγό τον ξέρουμε και το σχέδιο το βλέπουμε να ξεδιπλώνεται μπροστά στα μάτια μας…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου