ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Ο "δημοσιογράφος" Μπαξεβάνης, λειτουργεί ως εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ

  

Όσοι πίστευαν, ότι η ισχυρή Ρωσία θα καταλάβει την Ουκρανία σε μερικά 24ωρα, έπεσαν πολύ έξω στις προβλέψεις τους.

} Οι Ουκρανοί όχι μόνο άντεξαν στην επίθεση των Ρώσων, αλλά είχαν το κουράγιο και το ψυχικό σθένος να προχωρήσουν σε γενναία αντεπίθεση και να πάρουν πίσω τη Χερσώνα.

} Αυτό είναι ένα καλό μάθημα για τον Ερντογάν και πρέπει να το λάβει σοβαρά υπόψη του, ώστε να σταματήσει να απειλεί την Ελλάδα, γιατί αν προχωρήσει σε μια λανθασμένη κίνηση, μπορεί να δικαιώσει την προφητεία του Αγίου Παΐσιου, ότι η Κωνσταντινούπολη θα περάσει στα χέρια των Ελλήνων.

 

} Ο εκδότης της Εφημερίδας  Documento, λειτουργεί ως εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, πολύ σύντομα θα κληθεί από τη Δικαιοσύνη να δώσει τα στοιχεία διαθέτει σχετικά με τις παρακολουθήσεις, όπως έγραψε στην Εφημερίδα του.

} Επειδή όμως στοιχεία δεν υπάρχουν, και επειδή η δικαιοσύνη πρέπει να επιβάλει κάποια ποινή στο συκοφάντη Βαξεβάνη, τότε ο ΣΥΡΙΖΑ θα αναλάβει τη στήριξή του, και θα μιλάει για φίμωση της δημοσιογραφίας και άλλες ανοησίες.

} Έτσι περίπου θα εξελιχθεί αυτή η υπόθεση, με τον Τσίπρα να μιλάει για κατευθυνόμενη δικαιοσύνη και θα προσπαθήσει να χρεώσει στην Κυβέρνηση το δικό της… Παπαγγελόπουλο.

 

} Όλα συνηγορούν, ότι ο Κώστας Ζέρβας θα διεκδικήσει την επανεκλογή του στο Δήμο Θεσσαλονίκης, χωρίς να έχει ουσιαστικό αντίπαλο.

} Ο Κώστας Ζέρβας θα έχει τη στήριξη των φίλων του ΠΑΟΚ, γιατί αφενός ανήκει στην ασπρόμαυρη οικογένεια, (ο Πατέρας υπηρέτησε το μεγάλο Σύλλογο από τη θέση του Προέδρου), και αφετέρου γιατί μέχρι τώρα οι Δήμαρχοι Θεσσαλονίκης ήταν παράγοντες του Άρη.

 

} Οι πιθανότητες να επανεκλεγεί Δήμαρχος Καλαμαριάς και ο σημερινός Δήμαρχος Γιάννης Δαρδαμανέλης, είναι πολύ μεγάλες, και τη θέση μας αυτή τη στηρίζουμε με σοβαρά επιχειρήματα.

} Είναι περιττό να αναφέρουμε για μια ακόμη φορά, ότι η παρουσία της Ελένης Φύκα παίζει σημαντικό ρόλο, για την επιτυχημένη πολιτική πορεία του Γιάννη Δαρδαμανέλη.

 

} Οι φοβεροί Τουρκαλάδες, προσπαθούν να εμπλέξουν την Ελλάδα στην προ ημερών εγκληματική πράξη, που βρήκαν το θάνατο έξι πολίτες και τραυματίστηκαν περισσότεροι από ογδόντα.

} Ο Ερντογάν βρήκε την ευκαιρία να συλλάβει όλους τους Κούρδους που κυκλοφορούσαν στην περιοχή την ώρα που έγινε η τρομοκρατική ενέργεια, και να αποδείξει για μια ακόμη φορά, πόσο αδίστακτος δικτάτορας είναι.

 

} Το επιτελείο του Κυριάκου Μητσοτάκη προσπαθεί να αξιολογήσει τους υποψηφίους που θα συμμετάσχουν στις εκλογές με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

} Όσο οι δημοσκοπήσεις θα δίνουν προβάδισμα στη Νέα Δημοκρατία, ο αριθμός των υποψηφίων συνεχώς θα μεγαλώνει.

Σχόλια